AcasăSPORTȘumudică, OUT de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad....

Șumudică, OUT de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad. I s-a găsit deja înlocuitor

marius sumudicaȘumudică, OUT de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad. I s-a găsit deja înlocuitor

CFR Cluj a fost eliminată din Europa League, fiind învinsă în manșa secundă a play-off-ului de Steaua Roșie Belgrad cu 2-1, pe stadionul din Cluj-Napoca. Marius Șumudică, antrenorul echipei CFR Cluj, și președintele clubului, Marian Copilu, au fost demiși.

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunțat în direct la televizior că l-a demis pe Șumudică, cât și pe Copilu, după eliminarea din Europa League. Cel mai probabil, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică, potrivit Gazetei Sporturilor. Din sursele sport.ro, pe lângă Dan Petrescu, Bogdan Mara s-ar întoarce și el la CFR Cluj.

Patronul echipei clujene s-a înfuriat după un nou eșec în fața sârbilor și a demis întreg staff-ul de la CFR, în frunte cu Marius Șumudică, chiar dacă antrenorul spunea la conferința de presă că nu are motiv să plece din Gruia, pentru că a calificat echipa în grupele Conference League și este pe primul loc în campionat.

De furia lui Varga nu au scăpat nici Marian Copilu, președintele clubului, și Ionuț Ivașcu, pe care patronul CFR-ului îi consideră responsabili pentru campania de achiziții săracă din această vară, aceștia plătind cu postul.

Marius Șumudică, discurs lipsit de vlagă

Marius Șumudică și-a găsit cu greu cuvintele după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad. „Ce să mai, nu mai știu, mă aștept la orice. Nici nu știu ce să mai cred. Chiar am jucat bine, am avut situații de a marca, am avut penalty. Am făcut acea gafă. Lor li s-a dat acel penalty în minutul patru, e greu să joci de la 0-1, dar îmi felicit jucătorii.

Au fost momente când am dominat o echipă mult mai puternică decât noi. I-am încurajat în vestiar, le-am zis să ridice capul pentru că am jucat de la egal la egal. Steaua Roșie n-a avut nicio ocazia în prima repriză, cred că omul meciului este portarul lor”, a declarat Marius Șumudică, la ProX.

CFR Cluj a fost învinsă joi, 26 august, de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și a fost eliminată din play-off-ul Europa League, 1-6 la general.

author avatar
Andreea Vlad
673 afisari

16 COMENTARII

  1. @ Un alt „Gigel Beacali” , „patron” la un club ce are ca origini marca și resursele publice, de acestă se numește Neluțu Varga, că e cu diminutiv, ca priceperea la fotbal a individului ce se învârte pe lângă „gașca” Dîncu, Rus, Stoichiță, Ioanițioaia, ăla de se laudă că a format trei ziare de sport ce au contribuit consistent la starea actuală a fotbalului românesc și a sportului românesc actual, susținuți și de unii ca Țiriac, Anghel Iordănescu, Lucescu, putând completa și cu nume anterior promovate ca Virel și George Păunescu, Nețoiu, Ioan Nicolae, Copos , etc., ? Le-or fi deranjat concentrarea ăia cu UNTOLD, de ratează penalti și pasează la adversari să înscrie cu poarta goală, ? Un club ce probabil va tinde să își coordoneze activitatea cu starea actuală a Căilor Ferate Române, ?

  2. & Sunteți de părere că Varga s-ar putea să fi „umblat” deci nu „un blat” la jucători ca să rămână singurul decident la clubul la care dă bani, ca Gigel Becali, ? Sunteți de părere și că practici prin care finanțatorii intervin la prestațiile jucătorilor și rezultatele meciurilor pentru a-și regla chestiunile din interiorul cluburilor ar trebui sancționate, ?

  3. @ Ați spune deci că în speța descrisă de articol , jucătorii plătiți de finanțator s-ar fi putut să nu aibă cea mai bună evoluție și pentru că finanțatorul își dorea întreaga autoritate în club, ?

  4. & Rămân de văzut și evoluțiile CFR Cluj și ale Rapidului, știindu-se că Șumudică s-a declarat rapidist , prin formare, probabil că și ascensiunea Rapidului pricinuindu-i „dificultăți”, ?

  5. & Ce mai, un articol despre fotbabul și sportul folosite în scopuri propagandistice de dictatorul Ceaușescu în care au ajuns patroni capitaliști, Gigel , Neluțu și alții ca ei, ?

  6. Saltmbancu, papagalul asta, fugarit de pe la turci si arabeti, a crezut ca vine in Romania ca poate sa-si ridice poalele-ncap ca nu-i face nimeni nimic. Ei uite ca a patit-o exact ca prin Emirate si Turcia… AUT… A ajuns pe locul I in campionat.??? Ma umfla rasul… Care campionat ??? Cel romanesc ??? Ce, asta se numeste campionat ??? Asta-i turca din curtea scolii. Ce fotbal „practica” epigonii de la CFR si ceilalti ??? O rusine de joc. O mizerie, la care daca gresesti si te uiti, te pricopsesti cu o durere de cap insuportabila. In ce campionate sant transferati asa zisii „fotbalisti” romani. .. Turcia, Emirate… USA …si pe post de caratori de echipament si „lustruitori” de banci de rezerve, in unele tari mai evoluate sa zicem ca fotbal, dupa care se-ntorc acasa (ca de altfel si antrenorii) cu aura de stranieri . Mai avem desigur si unii ‘pilosi”, fii ai unor fosti fotbalisti, care daca tac’su a stiut cata fotbal, musai si fiul sa-i calce pe urme si unii care fie au dat o pasa fie au dat un gol din vestiar, iar „vanzatorii” lor au papagalul bun si conducatorii unor echipe bunicele, pun botu. Si acestia in final au acelasi traseu… Turcia, Emirate, China si ACASA, ca aici le este locul. Salarii ??? Sa fie ca santem „fotbalisti”(sic), pretentii ??? mai vedem noi, vina-i a oricui numai a noastra NU. La noi TITLUL DE GLORIE a oricarei echipe, este sa o bata pe DINAMO… in rest nu conteaza… uita ca „dulaii” nu mai au dinti in gura, dar noi ne batem cu juniorii, cu oamenii de ordine , cu firma, nu conteaza, noi la toti le zicem DINAMO. Asa ca povestitoru asta, du-te unde-i vedea cu ochii, unde merg toti marii „antrenori” (cica) ai neamului…

  7. & Deci, și dacă sunt îndeplinite condițiile de reziliere a cotractelor celor la care se referă articolul, în ceea ce s-a văzut la meci că și-ar fi dorit finanțatorul clubului acționând chiar după încheierea meciului, amintind oarecum și de „drepturile litigioase” din care s-a finanțat și fotbalul, etc. , ?

  8. @ Apare și întrebarea dacă Gigel Becali, Neluțu Varga fiind oarecum ceva „prală”, ,,umblă cu fofârleaua” pe la angajații jucători, antrenori , alți angajați ,la care „s-a plusat” la negocieri, deci, dacă încearcă să mai recupereze pe spezele celor despre care ar putea considera că i-au „jumulit” la semnarea contractelor, când gândeau că ar putea și câștiga dacă îi angajează, ?

  9. & Gigel Becali se retrage de la conducerea FCSB, Neluțu Varga preia în mod Gigel Becali conducerea CFR Cluj, ? Probabil că ambilor resursele financiare nu le mai permit să rămână pe pozițiile anterioare, ? Fotbal finanțat de Gigei , Neluți, etc. ?

  10. & Bă, cum strâng patronii-finanțatori ăștia de la fotbal o brumă de bani pe care o dau la fotbal, când echipele încep să piardă și să nu se mai califice nici prin competițiile europene că patronii-finanțatori nu mai au bani, cu încep patronii-finanțatori cu demiterile de conduceri că echipele pe care le finanțează nu îi mai reprezintă „ca performanțe”, ?

  11. & Sunteți de părere că persoanele din funcțiile de conducere de la FRF și din funcțiile cu responsabilități pe partea tehnică, despre fotbal , ar trebui votate de jucătorii și jucătoarele, în activitate și retrași din activitate, ce au selecții la echipele reprezentative de peste 18 ani, dintre cei ce au făcut parte din loturile reprezentative de peste 18 ani, că e despre fotbal și echipele naționale organizate de FRF și nu despre, gigei , neluți, mititei , dânci, hrebenciuci, păunești, alți politicieni sau „afaceriști” de anvergură carpato-danubiano-pontică, iar conducere Ligii Profesioniste de Fotbal să fie votată de jucătorii profesioniști aflați în activitate dintre jucătorii profesioniști care au activat în liga națională de fotbal, fiind îndeosebi despre fotbal profesionist și nu despre politică, afaceri, alte interese ale finanțatorilor , politicienilor, alți indivizi, ?

  12. & În speța conducerii actuale a FRF s-ar putea face chiar și o excepție permițând celor care au exercitat funcțiile să candideze și să fie aleși, chiar dacă nu îndeplinesc condiția de a avea selecții la echipele reprezentative depeste 18 ani, întrucât deja au practica exercitării funcțiilor , în condițiile în care au fost propuși și votați în funcții și cu realizările obținute, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger