AcasăSPORTSumudica o are mare si la Brasov

Sumudica o are mare si la Brasov

Fostul rapidist face aceeasi greseala din mandatul pe banca Astrei Ploiesti: critica pe toata lumea si promite ca echipa va arata altfel cu el la conducere.

Sumudica este la a doua echipa antrenata in acest sezon

Prima parte a sezonului s-a incheiat, formatia FC Brasov este in vacanta, nu insa si antrenorul Marius Sumudica. Tehnicianul „Steagului” da de pamant cu precedentul staff al ardelenilor, criticand pregatirea fizica precara a fotbalistilor: „Va promit ca altfel o sa arate Brasovul dupa aceasta perioada de iarna. Mi-e si rusine sa spun ca am aflat ca foarte multi jucatori care au evoluat cu Gaz Metan Medias, in ultima etapa (scor 1-1), n-au facut pregatirea de vara! Cam 70% dintre ei nu au avut nicio temelie in spate, nicio pregatire. Era obligatoriu sa fie pusi la punct, sa stea in cantonament. Nu conteaza ca au venit mai tarziu, ca au fost adusi de Toni Conceicao (n.n. – fostul antrenor principal) sau de mai stiu eu cine, nici nu conteaza”.

Marius Sumudica a avut acelasi tip de discurs si in perioada cand pregatea Astra Ploiesti, gura mare si tupeul excesiv aducandu-i demiterea desi echipa impresiona prin joc si rezultate.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger