AcasăSPORTSumudica l-a angajat avocat pe fostul presedinte al Comisiei de Recurs

Sumudica l-a angajat avocat pe fostul presedinte al Comisiei de Recurs

Sumudica arata ca i-a mers mintea in chestiunea suspendarii dictata de FRF

Judecat de Comisia de Recurs pentru implicarea sa in pariuri sportive, antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, l-a angajat avocat pe Dorin Silviu Sabau, nimeni altul decat fostul presedinte al comisiei federale!

Sumudica arata ca i-a mers mintea in chestiunea suspendarii dictata de FRF

Suspendat pentru 6 luni si amendat cu 100.000 de lei pentru ca a pariat, antrenorul de la Astra si-a schimbat aparatorul in urma recursului facut joi seara. El a renuntat la Claudiu Popa, juristul clubului din Giurgiu, si l-a angajat pe avocatul Dorin Silviu Sabau. „L-a luat pe domnul Sabau, care a fost la Comisia de Recurs. E un om care cunoaste tot in materie de legi sportive. Mi-a placut de el. Alegerea lui Sabau a facut-o Sumudica, nu clubul Astra”, a declarat Petre Buduru, presedintele giurgiuvenilor.
Dorin Silviu Sabau a fost presedintele Comisiei de Recurs pana in 28 iulie 2015, cand a fost inlocuit cu Claudiu-Constantin Dinu, in urma unei sedinte a Comitetului Executiv. Din cei 5 membri aflati acum in componenta comisiei, doi au ramas din perioada in care comisia era condusa de Sabau: vicepresedintele Elena Stoican si Daniela-Lavinia Mandruta. „Aproape a trecut anul de cand am plecat de la Recurs. Nu stiu cati membri din vechea comisiei mai sunt. Aveti dumneavoastra vreun temei legal care sa ma impiedice sa-l apar pe Sumudica? Daca aveti, o sa renunt si o sa vina altcineva. Care e problema? N-am niciun fel de problema. Nu e niciun fel de incompatibilitate”, a reactionat Sabau. Vineri, Comisia de Recurs trebuia sa judece apelul lui Sumudica, insa la termen nu s-au prezentat decat doi membri din cinci, astfel ca nu s-a intrunit cvorumul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger