AcasăSPORTSumudica, intre suspendarea FRF si milioanele arabilor

Sumudica, intre suspendarea FRF si milioanele arabilor

Sumudica isi doreste sa plece cat mai repede din Liga 1

Chiar daca a luat titlul cu Astra Giurgiu si ar avea sansa sa antreneze in Liga Campionilor, Marius Sumudica nu pare convins sa ramana in Liga 1.

Sumudica isi doreste sa plece cat mai repede din Liga 1

Prima oferta concreta pe care a primit-o a insemnat si primul refuz. Sumudicaa fost ofertat de Levski Sofia, emblema fotbalului bulgar, insa n-a vrut sa treaca Dunarea nici pentru un contract dublu decat are in prezent la Astra. Ieri dimineata, oficialii lui Levski s-au reorientat spre Lyupko Petrovici, ex-Litex Loveci, pe care l-au numit antrenor principal.

Pe numele lui Sumudica mai sunt doua oferte din Golf, ambele de ordinul milioanelor de dolari. In asteptarea unui verdict al FRF, proaspatul campion al Romaniei nu stie ce decizie. Dupa cum se stie, „Sumi” a fost suspendat doua luni pentru ca a pariat (practica interzisa de regulamentele Federatiei), insa asteapta sa vada daca interdictia de a profesa se aplica si peste hotare sau este valabila doar pe plan intern. Cum nu au fost capabili sa lamureasca aceasta chestiune, oficialii FRF au cerut ajutorul FIFA, iar in cateva zile ar trebui sa soseasca si raspunsul forului de la Zurich.

In functie de ce raspuns primeste, Marius Sumudica va decide in privinta viitorului sau. Cert este ca, in momentul de fata, sansele sa mai ramana pe banca Astra sunt extrem de mici.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger