AcasăSPORTSumudica da Astra pe arabi

Sumudica da Astra pe arabi

Sumudica s-a saturat de fotbalul din Romania

Chiar daca a condus campionatul aproape de la un cap la altul, Marius Sumudica nu se gandeste sa stea pe banca giurgiuvenilor si la partidele din cupele europene.

Sumudica s-a saturat de fotbalul din Romania

Are posibilitatea sa castige titlul si sa joace in Liga Campionilor, dar Sumudica prefera sa plece din Romania. Iar milioanele din fotbalul arab il atrag cel mai mult.

De altfel, „principalul” Astrei a vorbit chiar el despre despartirea de formatia pe care o antreneaza in prezent: „Din vara, eu voi fi suspendat pentru doua luni. Nu pot sa activez la aceasta echipa. Din vara, din 26 sau 27 iulie, eu nu pot sa fac nimic pentru doua luni. N-am voie nici macar sa vin la stadion. Atunci, ce sa fac? Stau, astept sa-mi treaca suspendarea. Dar nu stiu cum pot sa fiu suspendat daca eu nu voi fi angajat undeva. Nu stiu cum imi ispasesc pedeapsa, e ambiguu”. In conditiile in care nu va avea voie sa activeze in fotbal, „Sumi” isi anunta plecarea de la Astra: „Am vorbit cu presedintele si cu juristul clubului Astra si mi s-a spus ca exista un articol, inca nu stiu care, ce regulament, ma rog, ceva cu punctul 9, cand clubul nu ar mai putea sa ma tina in functie, si atunci trebuie sa ne despartim. Si din cauza acestei suspendari ne vom desparti si voi vedea ce voi face”.

Marius Sumudica a mai antrenat in fotbalul arab acum trei ani, cand a condus echipa Al Shaab (sezonul 2012-2013), din Emiratele Arabe Unite.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger