AcasăSPORTSumudica, amenintat cu moartea inainte de Chiajna – Steaua

Sumudica, amenintat cu moartea inainte de Chiajna – Steaua

Sumudica este precum un vulcan ce accepta orice provocare

Cel mai asteptat meci din etapa a 14-a a Ligii I a fost prefatat de momente mai putin placute.

Sumudica este precum un vulcan ce accepta orice provocare

Concordia Chiajna si Steaua Bucuresti urmau sa se infrunte aseara, intr-o „partida de sase puncte”. Cu cateva ore inainte de joc, Marius Sumudica, antrenorul gazdelor, a iesit la atac sustinand ca spera ca arbitrii sa nu avantajeze gruparea oaspete, „pentru ca stelistii nu sunt bibelouri”. In plus, tehnicianul anticipa ca meciul se va disputa intr-o atmosfera ostila pentru echipa sa. „Ma astept sa fiu injurat de fanii din Ghencea, dar eu duc mereu, nu am probleme. Am frigiderul pregatit sa intre multa carne in el”, a spus Sumudica. Apropiatii acestuia sustin ca mesajul a fost cu subinteles si a plecat de la un sms primit de antrenorul in varsta de 43 de ani. Cunoscut pentru dragostea sa pentru Rapid Bucuresti si antipatia pe care o are fata de marea rivala, Steaua, tehnicianul a intrat in atentia ultrasilor din Ghencea, care l-au amenintat cu moartea.

Galeria Stelei are o disputa mai veche cu actualul antrenor al Concordiei

Chiar si asa, Sumudica nu dezarmeaza si sustine ca este gata de o infruntare cu oricine doreste sa-si masoare fortele cu el. Totusi, antrenorul Concordiei ar prefera o victorie la carma Rapidului, impotriva rivalilor, decat altfel de confruntari.

Ratarea UCL, faliment pentru Steaua

Desi este lider autoritar in Liga I si se misca bine in grupele Europa League, Steaua inca patimeste, financiar vorbind, de pe urma ratarii calificarii in grupele UEFA Champions League. Esecul din dubla cu Ludogoret Razgrad, din play-off-ul UCL, costa scump echipa din Ghencea, trupa antrenata de Costel Galca incasand de doua ori mai putini bani in perioada august-noiembrie 2014, decat in aceeasi perioada a anului trecut. Pe langa faptul ca banii rulati in grupele Europa League nu se aseamana nici pe departe cu cei din UCL, chit ca vorbim de puncte obtinute sau drepturi de televizare, Steaua patimeste si pentru ca si-a obisnuit fanii cu meciuri jucate impotriva unor formatii de top, iar nume ca Aalborg sau Rio Ave nu spun absolut nimic, nimanui.

author avatar
Cristi Ionita
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger