AcasăSPORTSumudica - afara si cu Astra-basta!

Sumudica – afara si cu Astra-basta!

Presedintele astralilor il vrea plecat pe tehnicianul Marius Sumudica. Protector pana acum, patronul Ioan Niculae merge pe mana lui Buduru si vrea sa-l aduca la Ploiesti pe Sorin Cartu.

Marius Sumudica nu mai este dorit la Astra de presedintele Petre Buduru

Intre presedintele Astrei si antrenorul echipei mocneste un scandal in toata regula. Petre Buduru nu a fost de acord cu numirea lui Marius Sumudica pe banca Astrei, dar a inghitit in sec deoarece patronul a fost cel care l-a propus. Ulterior, Buduru a inceput, usor-usor, sa-i bage bete in roate tehnicianului, pregatind momentul prielnic pentru debarcarea acestuia. In mai putin de o luna, Petre Buduru l-a „intors” pe  Ioan Niculae, iar contrar rezultatelor obtinute de Sumidica, Astra este pe cale sa-si schimbe din nou antrenorul. Dupa meciul cu FC Vaslui, Sumudica a vrut sa-si dea demisia, fiind revoltat de atmosfera de la club. „Plec eu, nu stau sa ma dea astia afara! Nu mai avem cum sa lucram in conditiile astea”, s-a lamentat antrenorul apropiatilor. Petre Buduru i-a dat o palma „publica”, acordandu-i, ca bonus, si o amenda, fapt care l-a infuriat si mai tare pe vulcanicul Sumudica. Buduru nu s-a oprit aici.

Petre Buduru

Presedintele Astrei i-a reziliat contractul nigerianului Udoji, jucator adus chiar de Sumi la Astra. Patronul Ioan Niculae are cateva nume pe lista, pentru inlocuirea antrenorului, principalii vizati fiind Sorin Cartu si Ovidiu Sabau.

author avatar
Sebastian Stan
402 afisari

2 COMENTARII

  1. Sumudica cel mai bun antrenor al campionatului, incomod ca nu dorea jucatori de 2 lei sa fie cumparati si bagati in echipa cu sute de mii de euroi- nu dorea spalare de banisori

  2. Buduru ar trebui sa mearga pe la puscarie ,nu la un club de fotbal!!!A-ti ramas fara Sumi ,va duceti in B

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger