AcasăSPORTSumudica a rezistat 81 de zile la Astra

Sumudica a rezistat 81 de zile la Astra

Sumudica si-a incheiat rapid mandatul pe banca Astrei

Domnia lui Marius Sumudica pe banca formatiei Astra Ploiesti a durat 81 de zile, tehnicianul parasind corabia dupa un scandal monstru cu patronul Ioan Niculae.

Sumudica si-a incheiat rapid mandatul pe banca Astrei

Fostul rapidist a facut minuni la Astra, incepandu-si mandatul cu 10 meciuri fara infrangere, insa eliminarea din Cupa Romaniei si esecul din Giulesti, 2-3 cu Rapid, i-au fost fatale. Patronul i-a impus jucatori, presedintele Petre Buduru i-a exclus unul dintre favoriti, pe Udoji, iar Sumudica a decis sa demisioneze, afirmand ca “eu am coloana vertebrala si nu o sa accept sa-mi intre patronul in vestiar”.

Ioan Niculae l-a acuzat pe tehnician ca a folosit deliberat sase extracomunitari (brazilienii Junior Morais si William Amorim, argentinianul Miranda, japonezul Seto, senegalezul Ndoye si nigerianul Fatai) in acelasi timp, in Giulesti, pentru ca Astra sa piarda la masa verde si l-a facut pe acesta “descreierat si lipsit de caracter”. Se pare, totusi, ca ploiestenii nu vor pierde cu 3-0. Ndoye are pasaport francez, iar Fatai a fost crescut in Liga I.

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger