AcasăSPORTSumudica a pregatit remiza cu "U" Cluj la mall

Sumudica a pregatit remiza cu „U” Cluj la mall

Antrenorul Astrei nu si-a facut binele temele si a fost certat de patronul Ioan Niculae pentru remiza de pe teren propriu cu Universitatea Cluj.

Sumudica a incasat prima "urecheala" de la patronul Niculae

Victoria cu Steaua, din urma cu o etapa, l-a edificat pe Marius Sumudica asupra potentialului echipei sale. Sambata, in ziua partidei cu Universitatea Cluj, cel mai imprevizibil antrenor din Liga 1 era convins ca Astra nu poate scapa victoria. Drept pentru care, in jurul pranzului, si-a facut timp de o scurta plimbare prin Baneasa Shopping Center, nu departe de Ploiesti, vreo 60 de kilometri. S-a intretinut amical cu Adrian Iencsi, fostul sau coleg de la Rapid, care, la randul lui, era asteptat in mall de sotie si de copii. Dupa o scurta raita prin magazine, „Sumi-gol” a luat DN 1 in piept. Seara, spre disperarea tehnicianului, dar mai ales a patronului, Astra n-a izbutit decat o remiza alba, cu toate ca a evoluat o repriza cu un om in plus.

Baneasa Shopping Center, mall-ul preferat al vedetelor

Firesc, tinta atacurilor lui Ioan Niculae a fost Marius Sumudica: „Orice victorie ne entuziasmeaza peste masura si apoi facem greseli. Nu inteleg de ce Sumudica l-a tinut pe teren pe Udoji, desi acesta n-a dat nici macar o pasa buna. Este o eroare a antrenorului, clar Sumudica a gresit”. La randul lui, fostul „principal” al Rapidului s-a aparat dand vina pe fotbalisti: „Cat voi sta eu la Astra, jucatorii trebuie sa invete sa joace sub presiune, pentru ca nu ma voi multumi sa ma clasez mai jos de locul 10. Daca la anul sunt in spatele locului 10, plec singur!”. O declaratie care in mod sigur nu l-a bucurat pe miliardarul Niculae, ale carui pretentii sunt de cupele europene, nicidecum de locul 10.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger