AcasăSPORTSumudica a jucat in 12!

Sumudica a jucat in 12!

Adversara brasovenilor, gruparea poloneza GKS Belchatow, a descoperit  – mult dupa consumarea meciului test din Antalya – ca echipa pregatita de Marius Sumudica a evoluat in final cu un jucator mai mult pe teren.

Marius Sumudica

Luni seara, in Antalya, antrenorul lui FC Brasov nu a mai tinut cont de cati oameni scrie la regulament ca trebuie sa aiba o echipa in teren. In euforia partidei, Marius Sumudica a introdus inca un fotbalist, desi „stegarii” evoluau deja in 11.

Brasovenii au avut 12 oameni pe teren la meciul cu GKS Belchatow

Adversarii de la GKS Belchatow au descoperit anomalia abia dupa meci – duelul incheindu-se nedecis,1-1 –  polonezii anuntand ulterior, pe pagina de Facebook a clubului, informatia ca romanii au trisat. Shikoze Udoji a fost „omul-problema”. Acesta fusese inlocuit in minutul 85, dar Marius Sumudica l-a retrimis in joc, vazandu-l pe nigeriano-bulgarul lui FC Brasov alergand undeva la marginea terenului.

Shijoze Udoji, omul in plus

Astfel, in ultimele minute ale partidei din Antalya, brasovenii au evoluat in 12 oameni, dar acest lucru nu i-a ajutat, partida terminandu-se la egalitate.

author avatar
Sebastian Stan
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger