AcasăSPORTSucces romanesc la Campionatul European de haltere

Succes romanesc la Campionatul European de haltere

Loredana Toma, una dintre reprezentantele Romaniei la Campionatul European de haltere de la Tel Aviv (Israel), a castigat, luni seara, trei medalii de argint.

Sportiva romana a terminat pe locul al doilea in toate cele trei clasamente realizate pentru categoria 57 de kilograme – smuls, aruncat si total.

Conform site-ului oficial al competitiei, Loredana Toma a ridicat 96 de kilograme la smuls si 115 kilograme la aruncat, acumuland un total de 211 kilograme.

Loredana a ratat de putin medaliile de aur, competitia fiind dominata de rusoaica Elena Shadrina – 97 de kilograme la smuls, 115 kilograme la aruncat si 212 kilograme la total.

Medaliile obtinute de Loredana Toma au venit dupa cele doua de aur cucerite de Florin Croitoru sambata, la categoria 56 de kilograme. Croitoru s-a impus la smuls cu 122 de kilograme si la total cu 259 de kilograme.

Campionatul European de haltere se incheie la sfarsitul acestei saptamani, iar oficialii delegatiei noastre spera ca Romania sa mai obtina inca cel putin cinci medalii.

sursa foto: fairplaydeprahova.altphel.ro

author avatar
Cristi Ionita
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger