AcasăSPORTSucces fantastic pentru gimnasta Ana Maria Bărbosu! Patru medalii de aur în...

Succes fantastic pentru gimnasta Ana Maria Bărbosu! Patru medalii de aur în finalele de la Europene

sursa foto: Facebook/ Federatia Româna de Gimnastică

Speranțele că gimnastica românească va reuși să ajungă din nou în top la marile competiții ale lumii cresc pe măsură ce s-a aflat de performanța absolut remarcabilă a junioarei Ana Maria Bărbosu.

Gimnasta în vârstă de 14 ani a triumfat, duminică, în toate cele patru finale la care a participat, la Campionatele Europene de la Mersin, Turcia. Sportiva a obținut aurul la sărituri, paralele, bârnă și sol.

Totodată, din câte a anunțat Federația Română de Gimnastică (FRG), pe pagina oficială de Facebook, Mara Ceplinschi a terminat pe locul 2 la sol, iar Andreea Preda a câștigat medalia de bronz la bârnă, unul dintre cele mai dificile aparate din gimnastica artistică.

Ana Maria Bărbosu încheie, așadar, această competiție cu rezultate demne de toată lauda, după ce recent obținuse aurul la individual-compus și a câștigat cea mai frumoasă medalie posibilă și la proba pe echipe, alături de colegele sale.

Din câte precizaseră oficialii FRG înainte de începerea competiției, din delegația României la au făcut parte junioarele Ana Maria Bărbosu, Mara Ceplinschi, Iulia Trestianu, Andreea Preda și Ana Turcu, fetele fiind antrenate de către Lucian Sandu.

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger