AcasăSPORTSucces deplin! Seful CIO a ramas masca dupa ce-a vazut partiile de...

Succes deplin! Seful CIO a ramas masca dupa ce-a vazut partiile de la FOTE 2013: „M-ati impresionat!”

Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, i-a impresionat pe oaspetii de peste hotare

Delegatiile Austriei, Elvetiei si Norvegiei s-au declarat incantate de organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European, dar si de partiile din Romania, despre care au marturisit ca sunt perfecte pentru competitiile de nivel mondial.

Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, i-a impresionat pe oaspetii de peste hotare

„Din ce vedem seara de seara, ne dam seama ca sportivii sunt multumiti, antrenorii si oficialii sunt multumiti, asa ca si noi suntem multumiti“, a declarat Guido de Bondt, presedintele Comisiei FOTE din cadrul Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene. La fel de multumit s-a declarat si presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), Jacques Rogge. Acesta a marturisit, in cadrul unei conferinte de presa, ca Romania l-a impresionat prin calitatea bazelor sportive pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE). „Am avut ocazia sa vad cateva dintre locurile unde se desfasoara Festivalul Olimpic al Tineretului European si pot sa spun ca Romania m-a impresionat prin calitatea bazelor sportive”, a spus Jacuqes Rogge.

Contactat de reporterii „National”, Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a marturisit ca, din moment ce toti invitatii s-au declarat incantati de festival, FOTE poate fi considerat un succes: „Sunt multumit ca toti invitatii au fost multumiti de ce au vazut aici. Au ramas uimiti de partiile pe care le-au vazut si au spus ca acestea sunt perfecte pentru competitiile de nivel mondial. Am demonstrat ca putem organiza competitii majore”.

author avatar
Dan Bratu
935 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger