AcasăSPORTSucces al rugby-ului: STEJARII, BRONZ LA EUROPENE

Succes al rugby-ului: STEJARII, BRONZ LA EUROPENE

sursa foto: rugbyromania.ro

Succes al rugby-ului românesc. „Stejarii” s-au clasat pe podium la Campionatul European de Rugby 2023, obținând bronzul, după o confruntare cu echipa Spaniei.

Echipa națională de rugby a României a învins Spania chiar la ea acasă, „stejarii” obținând mult râvnitul loc pe podiumul european, cu o medalie de bronz.

Echipa de rugby este singura echipă națională a României care participă la o cupă mondială. Rezultatele „stejarilor” au fost și sunt excepționale, ceea ce le-a adus recunoaștere pe plan internațional și un loc de seamă în elita rugby-ului mondial, potrivit stiripesurse.ro, dar cu toate acestea, rugby-ul românesc este slab finanțat de Ministerul Sportului.

Naționala de rugby a României a câștigat meciul pentru locul 3 în ediția 2023 a Rugby Europe Championship, învingând Spania cu 31-25 (8-10). Deși conduși în prima parte a întâlnirii, Stejarii au revenit spectaculos reușind să marcheze trei eseuri în 12 minute – a transmis rugbyromania.ro. Cu 10 minute înainte de final scorul era egal, 25-25.

Punctele victoriei au fost reușite din două lovituri de pedeapsă, transformate de Vlăduț Popa.

Meciul a avut loc meci pe Estadio Nuevo Vivero din Badajoz.

author avatar
Andrei Coman
388 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger