AcasăSPORTSub privirile lui Bute, Pacquiao l-a macelarit pe Algieri

Sub privirile lui Bute, Pacquiao l-a macelarit pe Algieri

Filipinezul Manny Pacquiao si-a pastrat centura de campion mondial la categoria welter, dupa ce l-a invins, la decizie, pe americanul Chris Algieri.

Meciul s-a disputat intr-o singura directie, doar dorinta lui Pacquiao de a face spectacol si rezistenta americanului la loviturile incasate au facut ca partida sa nu se incheie inainte de limita.

Pacquiao si-a trimis adversarul de sase ori la podea, iar apoi a bifat victorie cu diferente de puncte mai rar intalnite: 119-103, 119-103, 120-102.

Sustinut din tribuna de Lucian Bute, in compania caruia s-a antrenat in tara natala, Pacquiao a bifat a treia victorie consecutiva, fiind neinvins din decembrie 2012, cand a fost facut knock-out de mexicanul Juan Manuel Marquez.

Pacquiao a ajuns la 57 de victorii, din 64 de meciuri, in timp ce Algieri a pierdut primul meci din cariera. Desi avea 20 de victorii la activ si succese obtinute impotriva unor pugilisti precum Ruslan Provodnikov sau Wilfredo Acuna, americanul a aratat ca este mult prea „mic” pentru un meci cu un boxer de calibrul lui Pacquiao.

author avatar
Cristi Ionita
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger