AcasăSPORTSub 2000 de spectatori la meciul Steaua - Concordia. Biletele vandute n-au...

Sub 2000 de spectatori la meciul Steaua – Concordia. Biletele vandute n-au insemnat nici macar un sfert din chiria Arenei Nationale. Fara fani = fara bani!

Becali cauta o solutie pentru a readuce fanii pe stadion la meciurile Stelei

Asistenta in media obisnuita a Stelei la partidele de acasa din acest sezon, undeva in jurul a 1500 de spectatori. Pentru campioana, insa, meciul cu Concordia Chiajna poate fi trecut la capitolul pierderi financiare uriase.

Becali cauta o solutie pentru a readuce fanii pe stadion la meciurile Stelei

Evacuata din Ghencea, trupa lui Gigi Becali isi disputa partidele de pe teren propriu pe impunatoarea Arena Nationala, inchiriata cu aproximativ 30.000 de euro de la Primaria Capitalei. Daca in campionatele puternice o parte din costul de intretinere al unui stadion este acoperita din vanzarea biletelor, la Steaua nici nu poate fi vorba de asa ceva.
Cei 1500 de platitori de bilete (majoritatea la peluze si T2, preturi de 10, respectiv 20 lei) i-au adus lui Becali putin peste 5000 de euro. Nici macar un sfert din chiria Arenei Nationale! Nu-i de mirare ca, la finalul partidei, latifundiarul a parasit in tromba stadionul, refuzand dialogul cu presa. Prin comparatie, in urma cu doi ani, cand echipa juca in grupele Champions League, clubul incasa peste 4 milioane de euro din vanzarea biletelor pe intreg sezonul 2013/ 2014!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger