AcasăSPORTSuarez este anchetat de procuratura italiana

Suarez este anchetat de procuratura italiana

Suarez si-a infipt dintii in umarul lui Chiellini

Gestul atacantului Luis Suarez din partida Italia – Uruguay nu ramane doar cu urmari in plan sportiv. Procuratura de la Roma vrea sa ia masuri in privinta agresiunii la care a fost supus „un cetatean italian, in strainatate”.

Suarez si-a infipt dintii in umarul lui Chiellini

Procedura inceputa impotriva fotbalistului sud-american a fost deschisa dupa o plangere depusa la Procuratura de CODACONS, for ce coordoneaza Asociatiile pentru Protectia Mediului si a Drepturilor Clientilor si Consumatorilor. Conform publicatiei „As”, gestul comis de Luis Suarez a fost incadrat la „agresiune suferita de un compatriot in strainatate, impotriva careia justitia italiana poate actiona din oficiu”. „Vorbim despre o ipoteza pe baza careia justitia italiana se poate sesiza automat, atunci cand o infractiune este comisa peste hotare, asupra unui cetatean italian. Vom astepta sa vedem daca Procuratura va considera ca Suarez a comis o infractiune la adresa lui Chiellini”, a precizat presedintele CODACONS.
Pana la demararea anchetei, Suarez se pregateste sa semneze cu FC Barcelona, un transfer care se va realize tot in jurul sumei de 100 de milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger