AcasăSPORT"Strongest man" Alin Popa s-a inecat la Apa. Trupul sau, de negasit...

„Strongest man” Alin Popa s-a inecat la Apa. Trupul sau, de negasit

"Strongest man" Alin Popa, inghitit de apa (foto: ziarmm.ro)

Alin Popa, cunoscut participant la competitiile „Strongest Man”, s-a inecat, sambata, in timp ce se plimba cu skijet-ul in localitatea Apa. Trupul sportivul maramuresean este cautat si la aceasta ora de scafandri.

"Strongest man" Alin Popa, inghitit de apa (foto: ziarmm.ro)

Rudele si prietenii sportivului din Maramures sunt ingroziti. Alin Popa, participant la atatea competitii „Strongest man” s-a inecat si a disparut, pur si simplu, in apa, dupa ce la un moment dat a cazut de pe skijet si a inceput sa strige dupa ajutor. Cum sportivul in varsta de 34 de ani era robust si parea sanatos tun, toti cei aflati cu el la distractie, pe malul lacului de la Apa, au crezut ca e vorba de o gluma, potrivit emaramures.ro.

Abia cand au vazut ca Alin Popa a disparut din raza lor vizuala au inteles ca e  vorba de un cosmar, ca sportivul s-a inecat si ca nu se pune problema de o farsa. Au fost chemate de urgenta autoritatile si, de sambata seara incepand, scafandrii incearca sa dea de urma tanarului care tragea fara probleme camione intregi la concursurile „Strongest man”.

[youtube]a_IKQY1QJzI[/youtube]

Alin Popa era pasionat de culturism si box. Statura lui era impresionanta. La 1.80 metri avea 140 de kilograme. Forta sa l-a facut, in ultimii ani, sa domine intrecerile destinate celor puternici.

[youtube]fPfjqL1x2jU[/youtube]

1.613 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger