AcasăSPORTStrigatul disperat al unui fotbalist cu probleme: Ajutati-ma, va rog!"

Strigatul disperat al unui fotbalist cu probleme: Ajutati-ma, va rog!”

Gabi Matei este distrus din punct de vedere psihic

Stelistul Gabi Matei admite ca traverseaza o perioada extrem de dificila din punct de vedere emotional. Apropiatii jucatorului vorbesc chiar despre o internare intr-o clinica de specialitate.

Gabi Matei este distrus din punct de vedere psihic

Povestea gestului sinucigas comis de Gabi Matei a ajuns la capitolul „remuscari”. La nici doua zile de cand s-a taiat intentionat, dupa o cearta la telefon cu prietena, stelistul s-a „spovedit” pe Facebook. Cainta a parut mai degraba un strigat disperat dupa ajutor, fotbalistul insusi recunoscand ca are probleme. „Vreau sa fac lumina in tot ceea ce s-a scris in ultimul timp. Ma doare cand vad prin ziare ca sunt facut nebun si nu as vrea ca lumea sa creada asta despre mine. Ma doare ca sunt catalogat Gabi «Cutitarul», omul care la prima suparare scoate cutitul. Tot ce s-a scris este neadevarat. Eu sunt un tip linistit, un tip care traieste o adevarata drama in acest moment. Nu am vrut sa ma sinucid, imi iubesc prea mult viata si familia, dar traiesc o drama si am nevoie de ajutor Nu doresc nimanui sa fie in locul meu si sa treaca prin ce trec eu. Oricine ar fi in locul meu, ar lua-o putin razna. De multe ori, ma gandesc ca sunt blestemat”. Constient ca nu poate depasi singur obstacolele ivite in viata sa, Gabi Matei se declara dispus sa urmeze un tratament de specialitate: „Sunt daramat din punct de vedere psihic. Am nevoie de sprijin si de ajutor ca sa-mi revine, vreau sa imi vad de recuperare si sa ajung din nou sa joc fotbal pentru Steaua”.

Probleme in familie

Desi s-a speculat ca femeile ii distrug cariera de fotbalist, adevarul este ca Matei trece prin clipe groaznice si in plan familiar. Dependent de alcool, tatal sau tocmai ce a parasit caminul conjugal, lasandu-si singura sotia bolnava de diabet. Stelistul n-a vrut sa spuna nimanui despre problemele sale, nici macar colegii din vestiar nestiindu-i drama.

Gigi Becali: „Pamfile sa aiba grija de el!”

Madalina Pamfile, fosta iubita a jucatorului

Finantatorul Stelei nu este interesat catusi de putin de situatia jucatorului. Ieri, intrebat daca stie ce-a patit Gabi Matei, deputatul Gigi Becali a declarat ca nu-i pasa de soarta fundasului dreapta: „Ce Matei? Hai, ma, lasati-ma, frate, cu Matei al vostru, ca eu am treburi mai serioase, am atatea lucuri de rezolvat, ce sa-i fac eu lui Matei? Pamfile (n.n. – Madalina Pamfile, fosta iubita a fotbalistului) sa aiba grija de el!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger