AcasăSPORTStreller: "60 de minute am facut un supermeci. Apoi, in cinci minute,...

Streller: „60 de minute am facut un supermeci. Apoi, in cinci minute, ne-a calcat trenul!”

Marco Streller, dezamagit dupa ce FC Basel a pierdut un meci pe care il avea in mana

Autorul celui mai frumos gol al serii de marti in preliminariile UCL (foarfeca laterala de langa un Rada aerian), Marco Streller a dat explicatii referitor la infrangerea neasteptata cu CFR Cluj.

Marco Streller, dezamagit dupa ce FC Basel a pierdut un meci pe care il avea in mana

”60 de minute am facut un super meci. Apoi, in cinci minute, ne-a calcat trenul, a venit dezastrul!”, afirma capitanul lui FC Basel dupa 1-2 pe „St.Jakobs Park”.

Golazo marcat in minutul 44 de catre capitanul campioanei Elvetiei

Streller, golgeterul la zi al trupei elvetiene, cu cinci reusite in sapte meciuri, promite ca FC Basel se va revansa in retur: „Daca exista un Dumnezeu al fotbalului, vom reusi sa ne calificam la Cluj”, spune Streller.

Antrenorul Heiko Vogel este si el contrariat de rezultat si prevede un meci pe viata si pe moarte in deplasarea din Romania.

„Am comis foarte multe erori care nu sunt permise la acest nivel. Avem o saptamana la dispozitie sa remediem lucrurile negative. Returul va fi extrem de dificil”, spune Vogel. Elvetienii sunt in fata celei de a treia calificari consecutive in grupele Champions League, in 2010-2011 ei eliminand, in play-off, pe Serif Tiraspol (4-0), iar in sezonul trecut calificandu-se direct in grupe.

author avatar
Sebastian Stan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger