AcasăSPORTStramaccioni nu glumeste: "Atentie la Sanmartean si Niculae!"

Stramaccioni nu glumeste: „Atentie la Sanmartean si Niculae!”

Niculae are deja patru goluri pentru FC Vaslui

FC Vaslui incearca in aceasta seara sa realizeze imposibilul: o calificare istorica sau macar o victorie de palmares pe terenul lui Inter Milano, in mansa a doua a play-off-ului Europa League.

Niculae are deja patru goluri pentru FC Vaslui

Chiar daca Interul a invins cu 2-0 la Piatra Neamt, antrenorul Andrea Stramaccioni le-a solicitat nerrazzurilor prudenta maxima in revansa de pe „Meazza”.

Sanmartean e comparat de Stramaccioni cu playmaker-ul Sneijder

Tanarul antrenor italian a urmarit pe video inregistrarea derby-ului FC Vaslui – Steaua, scor 3-1, si a ramas impresionat de forta ofensiva a moldovenilor. In plus, i-a remarcat pe Sanmartean si Niculae.

Antrenorul lui Inter nu doreste o catastrofa la returul de pe "Meazza"

In plus, Stramaccioni se teme de o noua sincopa pe teren propriu, precum cea din turul III preliminar, cand Inter a castigat cu 3-0 la Split, cu Hajduk, iar apoi a cedat cu 0-2. Pentru a evita o surpriza in returul cu romanii, oficialii interisti au facut un apel catre fani, in speranta ca arena milaneza va depasi numarul de 44.000 de spectatori, cat au fost la returul cu Hajduk.

Pentru a atrage mai multa lume la stadion, s-a stabilit ca pretul biletelor sa fie mici: 5 euro la peluze. Duelul Inter – FC Vaslui incepe la ora 21.45, fiind transmis live de DigiSport.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger