AcasăSPORTStoican, executat pentru bunul sau prieten

Stoican, executat pentru bunul sau prieten

Stoican are zilele numarate la Dinamo

Dinamo Bucuresti traverseaza o perioada mai putin reusita, trupa din Stefan cel Mare pierzand, cu 2-3, confruntarea cu Viitorul Constanta din campionat, de pe teren propriu.

Stoican are zilele numarate la Dinamo

Eliminarea din Cupa Romaniei, 0-1 cu CS Mioveni, si rezultatele slabe din Liga I l-au transformat pe Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo Bucuresti, intr-o victima sigura in fata conducerii clubului. Oficialii „cainilor” pregatesc despartirea de antrenorul de 38 de ani, sustinand ca echipa are nevoie cat mai rapid de un soc. Desi Dinamo are poate cel mai slab lot din ultimii 20 de ani, conducerea „alb-rosilor” nu mai accepta acest aspect ca pe o scuza si a demarat negocieri cu mai multi posibili inlocuitori pentru Stoican. Printre cei vizati sunt Gigi Multescu, actualmente la Petrolul Ploiesti, si Ionut Chirila, ultima data la CSMS Iasi. Ambii au avantajul ca au avut succes cand a venit vorba de lucrat cu fotbalisti tineri. Insa marele favorit la preluarea echipei este Claudiu Niculescu, actualmente la CS Mioveni.

Claudiu Niculescu abia asteapta sa antreneze echipa pentru care a evoluat timp de sapte ani

Antrenorul de 38 de ani a facut minuni la conducerea micutei echipe argesene, ducand-o pana pe locul 4 in Liga a doua si pana in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. In plus, este varianta cea mai ieftina si este vazut drept un reprezentant de seama al noii generatii de antrenori. Niculescu si Stoican sunt foarte buni prieteni. Cei doi au fost coechipieri la Universitatea Craiova (1998-2001) si la Dinamo Bucuresti (2007-2008), dar si la echipa nationala a Romaniei, in perioada 2000-2005.

author avatar
Cristi Ionita
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger