AcasăSPORTSTIU PE CINEVA CARE I-A TRAS-O!

STIU PE CINEVA CARE I-A TRAS-O!

Kyrgios si Kokkinakis au castigat Wimbledon la dublu juniori

Cunoscut drept un sport al fair-play-ului, tenisul mondial este zguduit de un scandal monstru.

Kyrgios si Kokkinakis au castigat Wimbledon la dublu juniori

Australianul Nick Kyrgios a obtinut, miercuri seara, una dintre cele mai importante victorii ale carierei, profitand, practic, de abandonul elvetianului Stanislas Wawrinka. Campionul de la Roland Garros – editia 2015, s-a retras in timpul duelului cu Nick Kyrgios, din cadrul turneului ATP de la Montreal, cand adversarul sau conducea cu 4-0 in setul decisiv. Wawrinka a resimtit probleme musculare si nu a vrut sa riste o accidentare care sa-i afecteze participarea la US Open. Inainte ca Wawrinka sa paraseasca arena, Kyrgios a avut o reactie suburbana la adresa adversarului. Australianul, cunoscut ca un adevarat cocalar al circuitului, a exclamat catre campionul elvetian: „Stan, stii ceva? Kokkinakis (n.r. – Thanasi Kokkinakis, coechipier cu Kyrgios in echipa de Cupa Davis a Australiei) i-a tras-o lu’ gagica-ta”. Tenismanul australianul a facut referire la frumoasa Donna Vekic, jucatoare croata de 19 ani, care se iubeste de aproape un an cu Wawrinka, dar care a jucat mai multe meciuri de dublu mixt in compania lui Kokkinakis. Wawrinka nu a auzit mesajul lui Kyrgios pe moment, dar a fost instiintat dupa incheierea partidei si a oferit un raspuns pe masura.

Donna Vekic este considerata noua-Sarapova

„Sunt dezamagit. Nu i-as fi spus asa ceva nici celui mai mare dusman al meu. Lumea tenisului nu are nevoie de un asemenea comportament. Sper sa se ia masuri”, a fost mesajul transmis de Wawrinka.

Inselat si de sotie

Wawrinka si Vekic se tachineaza constant pe site-urile de socializare

Nu ar fi prima data cand jumatatea lui Wawrinka se afla in situatia de a calca pe bec. Elvetianul a divortat oficial, la inceputul acestei luni, de sotia sa, Ilham Vuilloud, fotomodel si vedeta de televiziune. Cei doi s-au iubit timp de 10 ani si au fost casatoriti timp de sase ani. Totusi, au existat informatii conform carora Ilham a profitat la maxim de plecarile lui Wawrinka in turnee si a calcat de mai multe ori pe bec. Elvetianul a tot iertat-o, de dragul fetitei lor, Alexia, nascuta in 2010. Dar, in cele din urma, cand si-a dat seama ca viata tumultoasa de familie ii pune in pericol cariera de jucator, Wawrinka a spus „stop-joc”. S-a despartit de sotie si s-a refugiat in bratele Donnei Vekic, o sportiva cu vreo 11 ani mai tanara decat el. Ramane de vazut, insa, cat de apropiata a fost legatura dintre croata si Kokkinakis.

author avatar
National
1.416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger