AcasăSPORTStelistul Prepelita a sarit sa-l bata pe goalkeeper-ul rapidist Coman

Stelistul Prepelita a sarit sa-l bata pe goalkeeper-ul rapidist Coman

Alexa a sarit in apararea coechipierului sau Coman si s-a strans de gat pe stelistul Prepelita

Scene reprobabile in derby, cu atat mai mult cu cat bataia generala s-a iscat in urma unei altercatii intre doi fosti jucatori pitesteni.

Alexa a sarit in apararea coechipierului sau Coman si s-a strans de gat pe stelistul Prepelita

Ultima mare echipa a Pitestiului s-a construit in jurul nucleului Coman – Schumacher – Mutu, iar printre juniorii care aspirau la un tricou al favoritilor se numara si Andrei Prepelita, copil de mingi la derby-urile cu Steaua sau Rapid. Apropiatii portarului isi amintesc ca nu putine au fost momentele in care Coman l-a ajutat pe Prepelita, mai ales dupa transferul ultimului la Steaua. Ieri, Coman era mahnit nu atat de accidentarea provocata de Prepelita, cat de cutezanta stelistului de a-l lovi: „Daca nu aveam inspiratia sa ridic capul, puteati asista la o noua tragedie in fotbal. Din bun-simt si din respect, Prepelita ar fi trebuit sa nu mai continue faza, mai ales ca am avut grija de el si cand era copil si cand a venit in Bucuresti”.

Stelistul sustine ca Dani Coman s-a razbunat la finalul partidei, aplicandu-i doua perechi de palme in parcarea stadionului. Ieri, Gigi Becali a reactionat, amenintand ca-l va pune la punct pe Coman: „Prepelita trebuie sa depuna plangere la Politie! Daca asta e asa bataus, atunci o sa-i dam un bodyguard lui Prepelita. Coman isi va lua palma inapoi chiar de la mine, ii promit eu! Dar, o sa fiu cu un bodyguard langa mine, ca sa nu riposteze, ca poa’ sa-mi zica «ia-ti, ma, palma inapoi, nenorocitule!»”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger