AcasăSPORTStelistul Gabi Matei: "Am nevoie de sprijin si de ajutor! Nu doresc...

Stelistul Gabi Matei: „Am nevoie de sprijin si de ajutor! Nu doresc nimanui sa fie in locul meu”

Stelistul Gabi Matei sustine ca nu s-a gandit nicio secunda la sinucidere, dar recunoaste ca trece printr-o perioada dificila in viata. Fotbalistul Stelei a comentat pe pagina sa de Facebook ultimele evenimente petrecute in viata sa, dar nu a precizat nimic despre indidentul de sambata, cand a ajuns la spital cu mana taiata.

„Vreau sa fac lumina in tot ceea ce s-a scris in ultimul timp. Ma doare cand vad prin ziare ca sunt facut nebun si nu as vrea ca lumea sa creada asta despre mine. Ma doare ca sunt catalogat ca fiind Gabi <<Cutitasul>>, omul care la prima suparare scoate cutitul. Tot ce s-a scris despre mine este neadevarat”, noteaza fotbalistul preferat al managerului general FC Steaua, MM Stoica.

„Sunt un tip linistit, un tip care traieste o adevarata drama in acest moment. Nu doresc nimanui sa fie in locul meu si sa treaca prin ce trec eu. Oricine ar fi in locul meu ar lua-o putin razna. Sunt accidentat, am probleme mari si nu reusesc sa imi revin, mama mea este bolnava de diabet, tata s-a despartit de mama si a plecat, iar in ultimul timp avea mari probleme cu alcoolul”, spune Matei. „Sunt daramat din punct de vedere psihic. Am nevoie de sprijin si ajutor sa imi vad de recuperare si sa ajung sa joc din nou fotbal pentru Steaua. Nu am vrut sa ma sinucid, imi iubesc prea mult viata si familia, dar traiesc o drama si am nevoie de ajutor”, afirma Gabi Matei. „De multe ori ma gandesc ca sunt blestemat. Am atatea ghinioane si parca nu pot sa scap de ele”.

La scurt timp dupa ce a postat pe Facebook acest anunt, textul a fost sters. La fel s-a petrecut si sambata seara, dupa incidentul din apartamentul sau. Fotbalistul a anuntat pe Facebook ca a suferit un accident de masina, dar ca starea lui de sanatate e buna, dupa care anuntul a fost sters.

Potrivit unor surse media, sambata dupa-amiaza, jucatorul Stelei s-a taiat intr-un geam, dupa o cearta cu iubita lui. Acesta ar fi sunat la 112, iar imediat, la fata locului, au sosit o Ambulanta si un echipaj de politie. Jucatorul se afla, se pare, in stare avansata de ebrietate. A fost dus la spital, iar acolo ar fi avut o altercatie cu organele de politie.

author avatar
Mihai Koblenko
1.228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger