AcasăSPORTStelistul Chiriches oferat de FC Barcelona

Stelistul Chiriches oferat de FC Barcelona

Vlad Chiriches este pe lista marilor echipe din Europa

In urma cu doua saptamani, internationalul Vlad Chiriches era antamat de AC Milan, care il dorea ca inlocuitor pentru Thiago Silva. Ieri dimineata, fundasul lui Gigi Becali era dorit in Catalunya, deoarece acelasi brazilian nu a mai ajuns pe Nou Camp.

Vlad Chiriches este pe lista marilor echipe din Europa

Cel mai curtat jucator al Ligii 1 este fara indoiala Vlad Chiriches. Si nu de echipe de mana a doua. El a inceput bine, cu o oferta de la Lyon, si a continuat cu una foarte buna, de la AC Milan. Ieri, ziarul de casa al celor de la FC Barcelona a anuntat ca stelistul este principala tinta a lui Tito Vilanova pentru postul de fundas central, din cauza ca Thiago Silva nu a acceptat oferta “extraterestrilor”. Pretul este indentic ca si cel inaintat de milanezi, 6 milioane de euro, iar Gigi Becali refuza din nou, spunand ca mai lipsesc patru milioane pentru a bate palma. Publicatia catalana noteaza ca Barcelona a luat legatura cu un Marc Salicru, agentul romanului in Spania, care este insa contestat de impresarul cu acte in regula al lui Chiriches, Victor Becali.

Romanii au invadat site-ul El Mundo Deportivo

Suporterii echipelor din Liga 1 au invadat site-ul El Mundo Deportivo

Imediat dupa ce a fost postata stirea pe pagina de web a ziarului din Barcelona, microbistii romani au acaparat discutia. Gigi Becali, Piturca, Oana Zavoranu, Ilie Stan, Adrian Mititelu, Banel Nicolita, Tatarusanu, Adrian Nastase, Bicfalvi, Andrei Duban si multe alte nicknameuri au comentat eventuala sosire a lui Chiriches la Barcelona. Comunitatea romaneasca din Spania este foarte puternica, aproximativ 2,5 milioane de conationali fiind inregistrati in aceasta tara. Chiriches ar putea fi al patrulea roman din istoria Barcelonei, dupa Nicolae Simantoc (1950-1952), Gica Hagi (1994-1996) si Gica Popescu (1995-1997).

author avatar
Sebastian Stan
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger