AcasăSPORTStelistul Chiriches, al 39-lea pe lista prioritatilor Barcelonei!

Stelistul Chiriches, al 39-lea pe lista prioritatilor Barcelonei!

Vlad Chiriches este evaluat de Gigi Becali la 10 milioane de euro

Din 50 de fundasi monitorizati de clubul catalan, stelistul Vlad Chiriches nu prinde „Top 10”. Cel mai curtat fotbalist de catre FC Barcelona este Javi Martinez, de la Athletic Bilbao, a carui clauza de reziliere a contractului se ridica la 40 de milioane de euro.

Vlad Chiriches este evaluat de Gigi Becali la 10 milioane de euro

Oficialii Barcelonei cauta cu disperare un aparator central, profilul de jucator dorit fiind urmatorul: abilitati tehnice, bun si la „inchidere”, si in defensiva. Genul lui Seydou Keita, proaspat transferat in China. Ideal pe acest post este Javi Martinez, capitanul lui Bilbao, insa finalistul din Europa League costa 40 de milioane de euro, atat cat indica clauza de reziliere a contractului sau cu team-ul basc.

Jurnalistii de la „El Mundo Deportivo” au descoperit intreaga lista intocmita de Tito Vilanova, iar pe ea, la pozitia 39 (din 50 de fundasi!) figureaza si stelistul Vlad Chiriches. In varsta de 22 de ani, romanul este considerat un jucator tehnic („e Thiago Silva al Romaniei”), cu o valoare de piata de doar sase milioane de euro. „Agentul sau deja a fost contactat de reprezentantii Barcelonei”, incheie „El Mundo Deportivo” prezentarea „perlei” din Ghencea. Top cinci fotbalisti monitorizati de FC Barcelona este completat de Etienne Capoue (Toulouse), Oriol Romeu (Chelsea, jucator catalan, crescut la „La Masia), Neven Subotic (Borussia Dortmund) si Yaroslav Rakitskiy (Sahtior Donetk).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger