AcasăSPORTStelistul Bourceanu este ca si transferat la VfB: Capitan de Stuttgart

Stelistul Bourceanu este ca si transferat la VfB: Capitan de Stuttgart

Alexandru Bourceanu are pe brat banderola celei mai titrate echipe din Romania

Campioana Romaniei negociaza transferurilor celor mai importanti jucatori din lot, desi saptamana aceasta are programata partida cu Legia Varsovia, contand pentru mansa tur din play-off-ul Ligii.

Alexandru Bourceanu are pe brat banderola celei mai titrate echipe din Romania

In momentul in care s-au implicat in tratativele dintre Pandurii Tg.Jiu si Evian pentru Dan Nistor, stelistii si-au tradat mutarea pe care o pregatesc in ascuns: vanzarea in strainatate a capitanului Alexandru Bourceanu! Conform „Fanatik”, mijlocasul campioanei este dorit de antrenorul Bruno Labbadia la echipa sa, VfB Stuttgart, fosta adversara a Stelei din grupele Ligii Europa in sezonul trecut si singura formatie care le-a aplicat „ros-albastrilor” o corectie in mandatul lui Laurentiu Reghecampf, victorie cu 5-1 chiar la Bucuresti! „Chiar daca am castigat la scor acest meci, vreau sa-l remarc pe capitanul adversarilor, Bourceanu. Este un jucator foarte bun, cu multe calitati”, afirma in toamna trecuta Labbadia la conferinta de presa de la terminarea partidei. Din cate se pare, nemtii ofera 1,8 milioane de euro, o suma apropiata de pretentiile romanilor, care vor doua milioane in schimbul internationalului in varsta de 28 de ani.

Indiferent de rezultatul negocierilor, Bourceanu va fi pe teren in „dubla” Stelei cu Legia Varsovia, decisiva pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger