AcasăSPORTStelistii, scandal cu banderola

Stelistii, scandal cu banderola

Inainte de inceperea partidei, stelistii au afisat un banner sugestiv

O parte dintre jucatorii Stelei a vrut sa boicoteze protestul initiat de sindicatul AFAN, refuzand sa intre pe teren cu banderolele albe.

Inainte de inceperea partidei, stelistii au afisat un banner sugestiv

„Aveam 1-0 inca de la primul fluier al arbitrului”, s-a destainuit antrenorul nemtenilor apropiatilor sai la finalul partidei de duminica seara. Costel Enache s-a referit la starea de tensiune existenta in lotul ros-albastrilor la incalzirea dinaintea meciului. Bomba era sa explodeze in vestiar, cand fotbalistii se echipau pentru intrarea pe teren: o parte a jucatorilor stelisti a refuzat sa poarte banderole albe, in semn de protest fata de activitatea comisiilor LPF si FRF, amenintand cu boicotarea intalnirii.

Observatorul Pascu le-a dat cu regulamentul in cap

Nici macar interventia observatorului Romica Pascu n-a putut calma spiritele, desi acesta din urma i-a avertizat pe bucuresteni: ori purtati cu totii banderole albe, ori niciunul! De altfel, martori la incidentul de duminica seara sustin ca Romica Pascu abia s-a facut ascultat in vacarmul care se auzea dinspre vestiarul stelist, fotbalistii fiind preocupati mai degraba sa tipe unul la altul decat sa-l bage in seama pe observatorul partidei.

Ordin de la Becali: toata lumea protesteaza!

Intr-un final, se pare ca insusi Gigi Becali ar fi intervenit pentru rezolvarea situatiei. Cu un telefon scurt, patronul Stelei a dat ordinul ca toata lumea sa intre pe teren cu banderola albe la brat; „cine se opune, raspunde personal in fata mea!”, ar fi sunat amenintarea europarlamentului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger