AcasăSPORTStelistii, motivati cu cele 12 goluri din Europa League

Stelistii, motivati cu cele 12 goluri din Europa League

Dupa ce a criticat amatorismul organizatoric al “ros-albastrilor”, tehnicianul Ilie Stan s-a intors la 180 de grade, afirmand ca antrenamentele premergatoare primei manse cu formatia olandeza Twente Enschede s-au desfasurat foarte bine, iar starea gazonului de pe „National Arena” nu are cum sa influenteze calitatea jocului.

Ilie Stan are nevoie de victorie pentru a reintra in gratiile lui Gigi Becali

Antrenorul stelistilor a uitat ultimele trei zile, cand a fost nevoit sa se antreneze pe un teren sintetic din Herastrau. “Conducerea a incercat sa ne gaseasca unele conditii de antrenament, iar jucatorii au fost multumiti de ceea ce au avut”, a afirmat, ieri, Ilie Stan.

Un discurs cu totul si cu totul diferit fata de ultima perioada, ceea ce ne face sa credem ca tehnicianul a inteles mesajul lui Gigi Becali: dubla cu Twente este decisiva pentru viitorul lui la Steaua. “Avem nevoie de calificare pentru a fi mai puternici in urmatoarele jocuri. Ambele echipe isi vor dori victoria si nu ne va interesa gazonul sau frigul”, a fost mesajul lui Ilie catre jucatori, semn ca are nevoie de toata sustinerea lor.

Altfel, Ilie Stan a marsat din nou pe ideea de a le insufla jucatorilor dorinta de victorie. De asta data, antrenorul nu le-a mai pregatit jucatorilor un speech mobilizator, staff-ul sau pregatind in schimb un montaj cu cele 12 goluri marcate de Steaua in acest sezon de Europa League.

De precizat ca, la victoria cu Otelul (scor 2-1), din campionat, antrenorul le-a pus fotbalistilor discursul lui Al Pacino din productia “Any Given Sunday”, iar inainte de victoria cu Dinamo (scor 3-1), mobilizarea a venit de la Mel Gibson, cel din pelicula “Braveheart”.

author avatar
Sebastian Stan
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger