AcasăSPORTStelistii le-au "dezvaluit" rivalilor secretul victoriei: "drogul galben"

Stelistii le-au „dezvaluit” rivalilor secretul victoriei: „drogul galben”

Deranjati de acuzele adversarelor, care au insinuat ca stelistii au rezultate pozitive pentru ca se dopeaza, fotbalistii lui Reghecampf au planuit o aroganta la meciul din Ghencea cu CS Severin: s-au „drogat” in vazul tuturor!

Georgievski bea lichidul "minune". Foto: GSP.ro

Duminica seara, imediat dupa ce Steaua a marcat golul de 2-1 in poarta severinenilor, preparatorul fizic Thomas Neubert i-a chemat pe jucatori la margine si le-a oferit trei pungi transparente, pline cu un lichid misterios, de culoare galbena.

Dupa fiecare meci, stelistii se strang in jurul lui Reghe

Primii care au baut acel lichid, folosind miscari teatrale, au fost Parvulescu, Bourceanu si Georgievski, apoi, pungile au trecut pe la fiecare in parte, pentru ca mirarea asistentei sa fie deplina. Scena s-a repetat si in repriza secunda. La conferinta de presa de dupa joc, antrenorul Laurentiu Reghecampf nu a dorit sa detalieze subiectul, afirmand ca „le-am dat ceai cald, ce, trebuie sa stiti voi tot?!”. Dornici sa loveasca in rivalii care i-au acuzat ca excelenta forma fizica a Stelei ar fi urmare a dopingului administrat fotbalistilor (dinamovistii au solicitat chiar teste antidoping inaintea derby-ului), fotbalistii lui Reghe au pus in practica duminica seara acest scenariu cu „bautura magica”. „Aroganta” – nascuta din creierul managerului general Mihai Stoica – a vrut sa demonstreze cat de puternici sunt stelistii: bat tot in campionat si mai au si curajul sa se „dopeze” in direct, chiar in timpul jocurilor. „E un secret pe care il pastram cu sfintenie. Ne dopam grav, la pungute! Si noi din staff avem pungute din care mai luam din cand in cand. E ceva inimaginabil, jucatorii nu se antreneaza, beau din pungutele alea si dau goluri, paseaza perfect”, a declarat, ieri, la GSP TV, managerul Stoica.

De la inceputul sezonului 2012-2013, Steaua a pierdut un singur meci in Liga 1. S-a intamplat pe 27 august a.c, cand trupa lui Reghecampf a cedat cu 1-3 la Vaslui, asta dupa ce condusese cu 1-0. In campionat, „ros-albastrii” au disputat per-total 16 meciuri, inregistrand 13 victorii, doua remize si un esec. In toate competitiile, ultimul meci pierdut a fost cel din Cupa Romaniei, cu Concordia Chiajna (31 octombrie), dar si acela dupa 120 de minute si executarea de lovituri de departajare. Exceptand infrangerea cu FC Vaslui din campionat, ultimul joc oficial pe care Steaua l-a pierdut pe parcursul a 90 de minute s-a consemnat pe 2 august, cand gruparea militara a cedat cu 0-1, in preliminariile Europa League, pe teren propriu, cu Spartak Trnava.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
708 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger