AcasăSPORTStelistii, jefuiti in timp ce urmareau Barcelona - Real Madrid

Stelistii, jefuiti in timp ce urmareau Barcelona – Real Madrid

Conducatorii ros-albastrilor au reclamat managerilor Hotelului Royal Holiday ca doi dintre jucatori au fost calcati de hoti in seara zilei de miercuri, fotbalistii fiind deposedati de mai multe lucruri de valoare.

Martinovic si Iliev au ramas fara Internet in Antalya

Stelistii au devenit in ultima vreme o atractie pentru „springarii” care actioneaza in hoteluri. Daca in vara, pe vremea cand erau pregatiti de Ronny Levy, stelistii au fost pradati in Austria, la Hotelul Europaischer Hof, miercuri seara, in timpul returului din Cupa Spaniei, FC Barcelona – Real Madrid, elevii lui Ilie Stan au fost jefuiti in cartierul lor general din Antalya. Spargea a fost data la camera locuita de Novak Martinovic si Valentin Iliev (cei doi aflandu-se printre pagubiti si in Austria), de aici fiind furate doua laptopuri, doua iPhone-uri si doua iPod-uri. Conducerea Stelei a alertat paza si Politia, iar acum urmeaza cercetari. Managerul stabilimentului le-a explicat romanilor ca legea din Turcia nu permite sa fie montate camere de supraveghere pe holurile hotelurilor, astfel ca jucatorii trebuie sa astepte ancheta organelor abilitate.

Au fost furati si in Ghencea

In 2011, dupa ce au revenit din cantonamentul de vara din Austria, unde fusesera pradati de doua ori, fotbalistii patronati de Gigi Becali au relizat ca li s-au furat mai multe bunuri chiar din vestiarul stadionului din Ghencea. Cel mai pagubit a fost atunci Leandro Tatu, care a fost lasat fara o geanta cu lucruri personale pe care le adusese din Portugalia.

author avatar
Sebastian Stan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger