AcasăSPORTStelistii, in cantonament si dupa meci!

Stelistii, in cantonament si dupa meci!

Antrenorul ii transmite lui Mihai Costea ca va trebui sa ia o pauza de la "Cruduta"

Luat peste picior chiar si de fotbalistii pe care-i antreneaza, dupa ce i-a raspuns la telefon patronului Gigi Becali in timpul derby-ului cu Rapid, tehnicianul Stelei s-a transformat intr-un zbir la sedintele de pregatire.

Antrenorul ii transmite lui Mihai Costea ca va trebui sa ia o pauza de la "Cruduta"

Astfel, glumele si rasetele sunt deja istorie printre stelisti; din ordinul „principalului” Mihai Stoichita, niciun jucator nu mai are voie sa faca poante la antrenamente. Pentru a-si demonstra autoritatea, „Lippi” a obtinut acordul lui Gigi Becali de a-i tine pe fotbalisti inca o noapte in cantonament si dupa meciuri. La fel proceda si Dan Petrescu la Unirea Urziceni, iar Stoichita a stiut cum sa primeasca aprobarea patronului, mai ales ca „Bursucul” este unul dintre cei mai apreciati tehnicieni de catre europarlamentarul Becali. „Refacerea de dupa efort este foarte importanta. Dupa orice joc, un fotbalist e foarte tentat sa iasa in oras, mai ales in cazul unei victorii, care aduce euforie si chef de petrecere”, era argumentul folosit de Dan Petrescu atunci cand explica masura luata.

De acum incolo, noul program al „militarilor” este urmatorul: echipa doarme in cantonament in noaptea de dinaintea fiecarui meci, plus in cea de dupa! In total, din 18 zile cate mai sunt pana la finalul sezonului, stelistii vor fi „sechestrati” in 11 dintre ele.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger