AcasăSPORTStelistii, foarte aproape sa bata palma pentru amicalul cu Real Madrid

Stelistii, foarte aproape sa bata palma pentru amicalul cu Real Madrid

Conducerea clubului Steaua Bucuresti anunta ca mult-asteptatul amical cu Real Madrid, din vara, este gata sa fie parafat.

Partile implicate in negocieri au ajuns la un numitor comun si mai ramane de stabilit doar data la care „galacticii” sa vina la Bucuresti.

Se discuta pentru o zi din perioada 19-25 iulie, dar stelistii trebuie sa ia in calcul faptul ca, in conditiile in care sunt aproape campioni ai Romaniei, ei vor evolua in turul II preliminar al Ligii Campionilor, respectiv pe 16-17 iulie, turul, si 23-24 iulie, returul.

Conform digisport.ro, intelegerea este ca Real Madrid sa vina la Bucuresti cu tot ce va avea mai bun la ora respectiva, astfel ca pe National Arena am putea sa-i vedem pe Iker Casillas, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Sergio Ramos sau Jose Mourinho, daca ei mai raman la Real.

Incantat de posibilitatea de a disputa un amical impotriva marelui Real, Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, spune ca formatia sa ar putea profita de ocazie pentru a razbuna infrangerea suferita la Bucuresti, in 2006, in grupele UCL, cand Real s-a impus cu 4-1.

Anul trecut, Dinamo a jucat, pe National Arena, un amical cu FC Barcelona. Catalanii, care s-au impus, cu 2-0, au venit atunci cu toate numele grele, inclusiv starul argentinian Lionel Messi.

[youtube]JliCVktc5sE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger