AcasăSPORTStelistii fac Revelionul in Thailanda

Stelistii fac Revelionul in Thailanda

Sabrina si Vlad Chiriches se iubesc de la distanta

Aflat pe lista de cumparaturi a multor cluburi europene, fundasul Vlad Chiriches asteapta eventualele oferte din insorita Asie, acolo unde se va retrage imediat dupa Craciun.

Sabrina si Vlad Chiriches se iubesc de la distanta

Stelistii si-au facut cu mult timp inainte planuri de vacanta, mai ales ca rezultatele i-au indreptatit sa se gandeasca la distractie.

Plaja din Pattaya ii asteapta pe stelisti

Primul care si-a ales locatia in care va petrece de Revelion a fost Alexandru Chipciu, mijlocasul din trupa antrenata de Laurentiu Reghecampf. Braileanul si-a rezervat bilete la o agentie de turism pentru o excursie de vis in Thailanda, alaturi de Andreea, prietena sa.

Tot in Thailanda va ajunge si stoperul Vlad Chiriches. Dupa ce in ultimii ani a dus-o pe iubita Sabrina Macsim la Ranca, in Parang, acum Chiriches s-a gandit s-o rasfete cu zece zile in cea mai cautata tara din Asia. „Oricum ei se vad mai rar, Sabrina fiind studenta in Anglia, asa ca o vacanta la un hotel de lux din Thailanda a fost cadoul sau perfect de Sarbatori”, sustin apropiatii fundasului din Ghencea. Alaturi de Chiriches si Chipciu, in Thailanda va merge si Mihai Radut, fotbalistul revelatiei Pandurii Tg.Jiu, imprumutat la gruparea gorjeana tocmai de la Steaua. Radut va fi insotit de prietena sa, Gina Pistol.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
591 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger