AcasăSPORTStelistii cer bani ca sa se antreneze!

Stelistii cer bani ca sa se antreneze!

Dupa ce jucatorii de la Rapid si FC Vaslui au amenintat ca boicoteaza pregatirea de iarna din cauza neachitarii drepturilor banesti, a venit randul ros-albastrilor sa-i ceara socoteala lui Gigi Becali.

Nikolici si Rusescu s-au bucurat pe gratis pentru calificarea in primavara europeana

Dupa doua stagii de pregatire, unul istovitor la Poiana Brasov, iar un altul in Antalya, stelisti au intrat in linie dreapta pentru dubla cu Twente Enschede. La antrenamentul de duminca, jucatorii au luat pozitie din cauza intarzierii primelor pentru calificarea in 16-imile Europa League, cerand plata celor 5.000 de euro de caciula promisi de finantator. Cum Gigi Becali era prins cu dezapezirea in judetul Vrancea, latifundiarul le-a transmis prin vocea sublaternilor lui ca totul se va rezolva pana la meciul de joi. In plus, Becali a promis cate 50.000 de euro de jucator pentru o calificare in optimile competitie, plus un bonus de 100.000 de euro in cazul in care  ca Steaua va prinde finala de pe „National Arena”. Altfel, meteorologii anunta ca la ora partidei Steaua – Twente se vor inregistra aproximativ -4 grade Celsius si va ninge. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede in continuare ca partida s-ar putea amana. „Ii compatimesc pe stelisti. Nu stiu unde o sa se antreneze, insa pot sa va asigur ca meciul cu Twente se va juca daca nu ninge la ora meciului”, a spus Dragomir.

Bilete la meci, doar pe siteurile de licitatii

Cei care au vrut sa profite de faptul ca biletele pentur partida tur dintre Steaua si Twente s-au epuizat de foarte mult timp, si-au scos marfa la vanzare. Site-urile de licitatii sunt pline de oferte la suprapret, dar clientii intarzie sa apara. Astfel, e foarte posibil ca stadionul sa nu fie plin, chiar daca s-au vandut toate biletele, mai ales ca persoanelor din Provincie le va fi foarte greu sa ajunga la partida, majoritatea drumurilor fiind inchise, iar trenurile spre Bucuresti fiind suspendate.

author avatar
Sebastian Stan
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger