AcasăSPORTStelistii au primit doua zile libere de la Ronny Levy

Stelistii au primit doua zile libere de la Ronny Levy

Componentii echipei Steaua au revenit astazi in tara, dupa primul cantonament din Austria, si au primit doua zile libere din partea antrenorului Ronny Levy.

Steaua Bucuresti a sustinut doua meciuri de verificare in primul cantonament din Austria, 1-0 cu FC Zestafoni, campioana Georgiei, si 1-1 cu Fortuna Dusseldorf, formatie din Liga a doua germana. Mihai Stoica, managerul trupei din Ghencea, s-a declarat multumit de modul in care s-a pregatit echipa, dar a precizat ca jucatorii mai au de tras pana se vor obisnui cu noul sistem de joc al echipei.

Tanase si compania au revenit astazi in tara si au primit doua zile libere din partea antrenorului Ronny Levy, ei urmand sa se reuneasca vineri la pranz, cel mai probabil la Centrul de la Mogosoaia. Tot acolo este asteptat ca Levy sa organizeze si o sedinta de pregatire.

Steaua va pleca sambata in al doilea cantonament din Austria, iar luni, 4 iulie, are programat urmatorul meci de verificare, cel cu formatia turca Istanbulspor. Steaua va mai sustine alte patru meciuri de verificare in Austria cu adversari precum FC Krasnodar, Hajduk Split, Bursaspor si Ajax Amsterdam.

author avatar
Cristi Ionita
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger