AcasăSPORTStelistii au intrat in gura lui MM

Stelistii au intrat in gura lui MM

Mihai Stoica si-a tavalit jucatorii dupa victoria cu Sanatatea Cluj

Dupa ce s-a dezis de antrenorul Ronny Levy, Mihai Stoica a declarat dupa meciul cu „Virusii verzica o parte din jucatorii stelisti nu au inteles inca la ce echipa evolueaza

Mihai Stoica si-a tavalit jucatorii dupa victoria cu Sanatatea Cluj

Steaua a reusit prima victorie dupa patru partide, trecand cu 4-0 de Sanatatea Cluj, in Cupa Romaniei. Bucuria nu a fost foarte mare, Mihai Stoica fiind chiar afectat de evolutiile unora dintre fotbalistii ce au intrat pe teren. „Sunt cativa jucatori care nu au inteles ce inseamna Steaua. Nu vreau sa dau nume. Daca nu ai asta, trebuie sa ti se insufle, cum s-a intamplat si cu Martinovici”, a explicat MM. Jucatorii mustruluti de manager au fost Emeghara, Nikolici, Rusescu si Bicfalvi, care nu au reusit sa arate ca dau randament nici cu o echipa de Liga 3. In schimb, Levy si-a laudat toti jucatorii, semn ca desi au stat unul langa altul pe banca Stelei, au privit meciul dintr-o alta perspectiva.

Altfel, ieri dimineata, Tiberiu Balan s-a antrenat pentru prima data cu „ros-albastrii” si este posibil sa-l vedem pe teren chiar maine, in partida cu fostii sai colegi de la Sportul Studentesc.

author avatar
Sebastian Stan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger