AcasăSPORT"Stejarii" pozeaza dezbracati pentru un calendar sexy pentru 2012!

„Stejarii” pozeaza dezbracati pentru un calendar sexy pentru 2012!

Presedintele FR Rugby, Alin Petrache a anuntat ca forul pe care il conduce va scoate pe piata un calendar pe anul 2012, in care 12 dintre cei mai buni jucatori ai Romaniei vor poza fara echipament, in scop caritabil.

„Federatia Romana de Rugby, in parteneriat cu Stejar Strong – berea rugby-ului romanesc, scoate pe piata un calendar cu jucatori in posturi inedite. Acesta va fi scos la vanzare, iar incasarile vor fi donate in scopuri caritabile. 12 dintre cei mai buni jucatori de rugby ai Romaniei renunta la tricouri si pozeaza pentru Calendarul 2012”, se arata intr-un comunicat al FR Rugby.

FR Rugby a anuntat ca printre cei 12 jucatori alesi se vor numara Valentin Calafeteanu, Daniel Carpo, Adrian Barbuliceanu si Madalin Lemnaru.

„Ne dorim sa facem ceva decent si nu provocator sau vulgar. Acest tip de calendar se realizeaza in diferite tari de ani buni. Nu inventam nimic, ci facem pentru prima data in Romania un astfel de calendar. Nu va fi ceva comercial, ci o facem in scop pur caritabil. Calendarul va avea o editie limitata, toate incasarile urmand a ajunge la Organizatia Salvati Copiii”, a declarat Alin Petrache.

 

author avatar
Ciprian Purice
662 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger