AcasăSPORTSteffi Graf o lauda pe Sorana Cirstea: “Are calitati de mare campioana”

Steffi Graf o lauda pe Sorana Cirstea: “Are calitati de mare campioana”

Steffi Graf si Sorana Cirstea

Dupa antrenamentele cu marele Andre Agassi, Sorana Cirstea s-a pregatit, la Las Vegas, alaturi de Steffi Graf, iar fosta mare tenismena a avut numai cuvinte de lauda la adresa romancei.

Steffi Graf si Sorana Cirstea

Sorana Cirstea are posibilitatea sa se antreneze in aceasta perioada, la Las Vegas, cu “consilierii” angajati de Adidas pentru jucatorii pe care ii sponsorizeaza. Daca in weekend a intrat pe mana marelui Andre Agassi, fost lider mondial si de opt ori castigator de Grand Slam, Sorana s-a pregatit, luni, cu nemtoaica Steffi Graf, nimeni alta decat sotia lui Agassi.

Sorana are cinci titluri castigate (unul WTA si patru ITF)

Cu 22 de titluri de Grand Slam in palmares, Steffi este una dintre cele mai mari jucatoare din istoria tenisului, dar si idolul declarat al Soranei. Ajunsa la 43 de ani, Graf a avut numai cuvinte de lauda despre romanca noastra la finalul celor doua antrenament. “Sorana are toate calitatile pentru a deveni o mare campioana. Ii lipsesc doar doua-trei rezultate exceptionale care sa-i intareasca increderea in sine”, a afirmat nemtoaica. Jucatoarea din Targoviste a intors complimentul, laudand forma fizica de invidiat a lui Steffi.

“Am inceput sa joc tenis uitandu-ma la meciurile ei. Steffi Graf este un nume de legenda si un model de urmat. La cat de bine arata, cred ca daca ar reveni in circuit s-ar descurca fara probleme in fata unor jucatoare mult mai tinere”. Graf a remarcat-o pe Sorana si in ianuarie, la Australian Open, cand a felicitat-o pentru victoria senzationala obtinuta in primul tur, impotriva Samanthei Stosur, cap de serie numarul cinci. Jucatoarea noastra va evolua, in luna martie, la turneele de la Miami si Indian Wells.

author avatar
Cristi Ionita
639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger