AcasăSPORTStefan Radu vrea mai multi bani de la Lazio

Stefan Radu vrea mai multi bani de la Lazio

Fundasul roman Stefan Radu, de la Lazio Roma, risca sa ajunga pe lista de transferuri, daca nu-si prelungeste contractul avut cu gruparea de pe Olimpico. Conducerea lui Lazio a rezolvat achiztionarea a trei jucatori (Lulic, Konko si Marchetti) si si-a propus ca in aceasta saptamana sa rezolve situatia lui Stefan Radu. Fundasul roman inca nu a semnat prelungirea contractului cu formatia italiana, Victor Becali, reprezentantul fotbalistului, solicitand un salariu mai mare pentru Stefan Radu.

Lazio ii ofera 1,2 milioane de euro pe an, insa fotbalistul roman solicita un salariu minim de 1,5 milioane de euro pe sezon. Stefan Radu a fost achizitionat de romani in vara lui 2008, pentru 5,4 milioane de euro, de la Dinamo, si mai are un an de contract cu Lazio.

In cazul in care nu se ajunge la un numitor comun in aceasta saptamana, Stefan Radu este in pericol sa fie pus pe lista de transferuri de Lazio. Fundasul roman este cotat la 15 milioane de euro de gruparea de pe Olimpico, iar de serviciile sale s-au interesat Chelsea Londra sau Internazionale Milano.

 

author avatar
Cristi Ionita
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger