AcasăSPORTStefan Radu, pila lui Alexe la Lazio! Dinamovistul e aproape de un...

Stefan Radu, pila lui Alexe la Lazio! Dinamovistul e aproape de un transfer mare

Marius Alexe, atacantul lui Dinamo, a avut o evolutie foarte buna in meciul cu Astra Ploiesti, de duminica seara, si este din nou in atentia unor echipe de top din Serie A.

Una dintre echipele interesate de Alexe este Lazio Roma, sarbul Vladimir Petkovic, antrenorul lui Lazio, fiind unul dintre fanii romanului.

Petkovic a cerut referinte despre Alexe fundasului roman Stefan Radu, unul dintre cei mai buni jucatori din lotul lui Lazio, iar acesta a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului sau coleg de la Dinamo.

De altfel, Stefan Radu a precizat, pentru Dolce Sport, ca „daca ar fi dupa mine, m-as duce si l-as lua cu primul avion pe Alexe la Lazio”.

Jucatorul lui Dinamo nu este singurul fotbalist roman aflat in atentia lui Lazio, trupa de pe Olimpico interesandu-se si de fundasul Cristian Sapunaru, de la Real Zaragoza, sau de mijlocasul Gabriel Torje, care apartine de Udinese dar a fost imprumutat la Granada.

author avatar
Cristi Ionita
569 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger