AcasăSPORTȘtefan Radu, în conducerea lui Lazio?

Ștefan Radu, în conducerea lui Lazio?

Lazio nu a uitat de Ștefan Radu. Conducerea clubului din Roma l-a contactat pe românul în vârstă de 37 de ani, cu gândul de a-i oferi un post important.

Radu a jucat 15 sezoane pentru Lazio și, desi de abia ce s-a retras, poate reveni la echipă. O poate conduce pe Lazio, iar acum este șansa lui de a face primul pas.

La finalul sezonului 2022 – 2023, Ștefan Radu și-a luat adio de la Lazio Roma după 15 ani petrecuți în tricoul bleu. Ultima sa apariție a fost într-un duel Lazio – Cremonese, scor 3-2, pe 25 mai 2023, marcând astfel finalul unei cariere legendare.

Românul este considerat unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria clubului și deține recordul de cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio Roma. Deși toată lumea se aștepta să rămână în cadrul clubului, fostul fundaș a ales să ia o pauză după retragere și să-și petreacă timpul alături de familie.

În ultimele luni, s-a tot vorbit despre o posibilă revenire a sa, iar printre echipele interesate s-a numărat și Dinamo, clubul la care Radu Ștefan și-a început cariera de fotbalist. A jucat în Ștefan cel Mare, din perioada junioratului, până în ianuarie 2008, când a fost transferat la Lazio.

Oferta lui Dinamo nu a fost de ajuns pentru românul care intenționează să se întoarcă la marea iubire din Italia. Jurnaliștii de la Lalaziosiamonoi.it au aflat că Lazio are nevoie de un coordonator pentru  Centrul de Copii și Juniori.

Inițial, principalul candidat pentru acest post a fost Senad Lulic, alt fost jucător important al lui Lazio, care a evoluat în peste 350 de meciuri pentru echipă.

Cu toate acestea, Lulic a refuzat politicos oferta și a sugerat doi posibili înlocuitori: Radu Ștefan și Miroslav Klose.

Conform aceleiași publicații, citând surse de la ziarul Il Messaggero, Radu Ștefan „este dornic să se întoarcă imediat la echipa Biancoceleste”.

Aceleași surse susțin că fostul fundaș a acceptat deja să înceapă negocierile, iar colaborarea ar putea începe în vara anului 2024:

Pentru el, Lazio este “acasă”

Fiind poreclit „The Boss” de către suporterii echipei, Radu Ștefan este considerat unul dintre cei mai iubiți jucători ai lui Lazio.

În vara trecută, după ce și-a pus ghetele de fotbal în cui, fostul fundaș a declarat:

„Lazio este casa mea. În acest tricou mi-am trăit viața de fotbalist, pe acest stadion am trăit momente unice, zile dificile și momente speciale. Sunt sigur că legătura mea cu acest club nu se va sfârși niciodată”, a spus Radu Ștefan. Se pare că a avut dreptate.

author avatar
Mihail Ioan
195 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger