AcasăSPORTSteaua va fi FC Sportiv!

Steaua va fi FC Sportiv!

Patronul Stelei anunta ca, in cazul in care va fi obligat sa schimbe numele echipei, in pauza competitionala va reintitula formatia Fotbal Club Sportiv Bucuresti, asta insemnand ca sigla FCSB va ramane in vigoare.

Precizarea latifundiarului – sustinuta de faptul ca a inregistrat deja  noua denumire la OSIM – vine in contextul in care luni, juristul CSA Steaua, colonelul Florin Talpan, ceruse public Federatiei si Ligii Profesioniste sa retrogradeze echipa lui Becali, pentru ca isi modifica numele in plin sezon. Numai ca, printr-un comunicat de presa, FRF a anuntat ca Steaua lui Becali nu risca absolut nimic, fiind obligata sa recurga la aceasta masura in urma unei decizii judecatoreste – vezi hotararea Curtii de Apel, care pe deasupra nici nu e definitiva.

„Au votat ca societatea comerciala sa preia toate drepturile”

Marti, intr-o conferinta de presa, patronul Stelei a prezentat mai multe documente privitoare la infiintarea societatii Steaua Bucuresti SA, demonstrand ca, in 2001, generalii Armatei au votat transformarea sectiei de fotbal in societate pe actiuni. „Trebuia sa luam Steaua in trei: eu, Victor Piturca si Viorel Paunescu. Piturca mi-a cesionat bani si mi-a zis ca nu are de unde sa-mi dea. Dupa aceea, Paunescu a facut la fel. Ei doi m-au bagat intr-o gaura si acum zic ca eu am furat. Laurentiu Rosu si George Boroi au votat ca societatea comerciala sa preia toate drepturile, adica locul in Diviza A si palmaresul”.

„Fac suspendare la executare”

Desi spune ca, daca va fi nevoit, va schimba numele echipei in Fotbal Club Sportiv Bucuresti, afaceristul e decis sa nu renunte la Steaua: „Fac suspendare la executare (n.r. la decizia instantei) si gata! Si daca nu vine motivarea, nu pun in executare decizia. Daca vine motivarea, dau suspendare si schimb numele la finalul sezonului”.

author avatar
Mihai Koblenko
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger