AcasăSPORTSteaua - "U"Cluj 2-1. Victorie inainte de TSKA - VIDEO

Steaua – „U”Cluj 2-1. Victorie inainte de TSKA – VIDEO

Steaua a castigat, duminica, pe terenul Astra din Ploiesti, cu scorul de 2-1, duelul sustinut în compania Universitatii Cluj, partida din etapa 3 a Ligii 1

Golurile Stelei au fost marcate de Mihai Costea ’14 si Raul Rusescu ’74, iar pentru ardeleni a înscris Steven Pele ’76. Steaua: Tatarusanu – Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici – Nicolita, Brandan, Bourceanu, Tanase (Rusescu ’67) – Tatu (Bicfalvi ’90), M. Costea (Nikolici ’73). Universitatea Cluj: Popa – Achim, Szukala, Pele, Grecu (Mendy ’73) – Pacurar (Marinescu ’57), Menassel, Bostina – Cojocnean, Niculescu (Adr. Cristea ’65), Tony. Meciul a fost condus de brigada avandu-l la centru de Alexandru Deaconu, ajutat la cele doua linii de Aurel Onita si Adrian Vidan. La meci au asistat 7500 de spectatori.

Antrenorul Stelei, Roni Levi, crede ca echipa sa se afla la 60 la suta din potential. „A fost un meci dificil contra unei echipe care a aratat multa calitate. Tinand cont ca a fost un meci dupa o perioada de întrerupere, ma asteptam ca tempoul sa fie mai scazut, dar nu a fost asa. Baietii mei s-au prezentat bine, au stat bine în teren si au depus mult efort. Daca vom mai adauga doua-trei victorii, altfel va fi si interpretarea colectiva. Sa speram ca aceasta victorie ne va aduce liniste si încredere. Costea este un tanar jucator care poate mult mai mult, iar dupa parerea mea este la 60 la suta din potential, la fel si Steaua, cred ca tot la 60 al suta din potential este. Avem o echipa foarte buna, un lot foarte bun, cu timpul vom evolua mai bine. Cu TSKA Sofia va fi alt joc, stiu ca este o echipa buna si ate individualitati, dar ma voi consulta cu Narcis Raducan, care i-a vazut la ultimele doua meciuri”, a declarat Levi.

[youtube]unr6lFmiqxQ[/youtube]

author avatar
Sebastian Stan
1.588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger