AcasăSPORT Steaua-TSKA Sofia, pariuri de sute de milioane de euro!

Steaua-TSKA Sofia, pariuri de sute de milioane de euro!

Inaintea meciului din aceasta seara Steaua-TSKA Sofia s-au facut pariuri de sute de milioane de euro. Presa bulgara suspecteaza ca meciul ar putea fi aranjat. „Fotbal sau teatru? Vom vedea joi!” au titrat jurnalistii bulgari.

Presa bulgara aduce in discutie suspiciuni de blat care planeaza asupra partidei de la Cluj. Zvonuri aparute in ziarele de peste Dunare vorbesc de pariuri de sute de milioane de euro pe partida dintre Steaua si TSKA Sofia.

Ziaristii bulgari sustin ca numai in Asia s-au pariat cel putin 240 de milioane de euro doar pe meciul de la Cluj. In opinia lor, schema e simpla:  in timp ce UEFA  recompenseaza doar echipa invingatoare cu 1,5 milioane de euro, pentru accederea in grupele Ligii Europa, mafia pariurilor are grija ca ambele echipe sa aiba de castigat cateva milioane bune de euro, din moment ce rezultatul este unul stabilit dinainte. TSKA Sofia are mari probleme cu banii in acest moment, iar bulgarii nu s-ar alege cu nimic daca ar pierde calificarea pe teren. Astfel,  „cartile” ar urma sa fie facute in favoarea Stelei, echipa patronata de Gigi Becali fiind creditată cu mai multe sanse de reusita in grupele competitiei.

Dezvaluirile cotidianului bulgar pleaca de la declaratia reprezentantului UEFA, Peter Limacher, care la sfarsitul anului 2009 a participat la o ancheta privind meciuri aranjate in cupele europene. In acest moment sunt investigate in principal cluburile din Europa de Est. Ele stiu ca nu vor ajunge prea departe in competitie si decid sa faca un profit murdar”, spunea atunci Limacher.

Partida Steaua Bucuresti – TSKA Sofia, din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc in aceasta seara, de la ora 20.30, la Cluj-Napoca, si va fi transmisa de ProTV.

Echipele probabile:

Steaua: Tatarusanu – Martinovici, Galamaz, Iliev, Latovlevici – Nicolita, Bourceanu, Brandan, Cr. Tanase – Tatu, M. Costea

TSKA Sofia: M’Bolhi – Bandalovski, Stoyanov, Vidanov, Trifonov – Ianchev, Galchev – Nelson, Zicu, Delev Platini

Steaua – TSKA Sofia, de la ora 20:30, in direct la PRO TV!

735 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger