AcasăSPORTSteaua trebuie sa participe la o licitatie cu strigare!

Steaua trebuie sa participe la o licitatie cu strigare!

Pentru ca echipa patronata de Gigi Becali sa revina pe arena din Ghencea este nevoie de o licitatie cu strigare, conform noilor reglementari aprobate la sfarsitul anului trecut de MApN.

 

Conducerea FC Steaua incearca sa ajunga la un numitor comun cu MApN, in vederea reinchirierii bazei din Ghencea. Ros-albastrii vor sa joace meciurile de pe teren propriu pe legendara arena si au demarat negocirierile in acest sens. Insa, conform noilor reglementari ale legii privind spatiile detinute de Ministerul Apararii Nationale, “inchirierea imobilelor sau partilor din acestea se realizeaza pe baza unui contract incheiat cu persoana fizica ori juridica stabilita in urma desfasurarii unei licitatii publice cu strigare”.

 

PROBLEME. Gigi Becali ar putea avea adversari pentru obtinerea stadionului Steaua

 

In plus, cererea trebuie facuta catre secretarul de stat pentru relatia cu Parlamentul, si trebuie facuta publica, la care sa se ataseze un plan pentru cresterea calitatii vietii personalului, pentru imobile ale caror suprafete depasesc 1000 m2, precum si pentu terenuri ce depasesc 10.000 m2, cum este si cazul stadionului Steaua. Pentru ca stelistii sa joace primul meci de pe teren propriu in Ghencea, licitatia trebuie organizata pana la inceputul lunii martie, elevii lui Ilie Stan avand prima aparitie in fata propriilor fani programata in etapa 22, pe 10 martie, cu Astra Ploiesti. In primele doua etape din 2012, Steaua joaca in deplasare, cu Dacia Mioveni si “U”Cluj.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
242 afisari

1 COMENTARIU

  1. alta gaselnita nu cred ca sa mai intorc acasa si asa si nu era sigura intoarcerea acasa.sa vada cum ia in cazu asta licenta+unde joaca cat e inchisa arena noua

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger