AcasăSPORTSTEAUA - TORPEDO KUTAISI 1-1 Debut cu egal pentru Reghe

STEAUA – TORPEDO KUTAISI 1-1 Debut cu egal pentru Reghe

STEAUA Bucuresti a obtinut un egal la primul meci cu Laurentiu Reghecampf pe banca, 1-1 cu Torpedo Kutaisi, locul 3 in campionatul Georgiei.

Min. 90 – Se incheie partida dintre Steaua si Torpedo Kutaisi. Au fost doua reprize distincte. Prima dominata de Steaua, cand elevii lui Reghecampf au deschis scorul, iar a doua la discretia gruzinilor, Torpedo reusind sa egaleze.

Min. 82 – Dolidze scapa singur cu Cojocaru, suteaza slab si portarul Stelei respinge in extremis.

Min. 79 – Bolkvadze suteaza periculos si Cojocaru retine.

Min. 77 – Florin Costea suteaza in forta, pe coltul scurt, si portarul gruzinilor retine in doi timpi.

Min. 75 – Digmelashvili vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Mihai Costea.

Min. 70 – Gruzinii scapa 3 contra 1, Ioseliani se caliceste, suteaza dintr-o pozitie dificila si Cojocaru retine in doi timpi.

Min. 68 – Datunaishvili reia cu capul si Cojocaru retine. De mai bine de un sfert de ora gruzinii domina partida.

Min. 65 – A intrat Cristian Puscas in locul lui Pintilii.

Min. 62 – Cu doua minute inainte sa marcheze, gruzinii trebuiau sa primeasca si un penalty, la un hent clar comis de Rosu si trecut cu vederea de central.

Min. 59 Steaua – Torpedo Kutaisi 1-1. Gotziridze egaleaza, dupa o eroare uriasa a portarului Cojocaru. Acesta a scapat balonul din brate, la o centrare de pe stanga, si atacantul gruzinilor a indeplinit o simpla formalitate.

Min. 55 – Mihai Costea suteaza periculos, putin pe langa poarta adversa. Dolidze a vazut cartonasul galben pentru un fault tare.

Min. 54 – Steaua controleaza jocul si in debutul acestei reprize. Important este ca nu mai ploua.

Min. 46 – S-au facut numeroase schimbari in cele doua formatii. La Steaua au intrat portarul Cojocaru si jucatorii de camp Rosu, Florin Costea, Mihai Costea si Nikolic. Au iesit Stanca, Martinovic, Parvulescu, Rusescu si Adi Rocha.

20.31 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Walchsee. Steaua conduce, cu 1-0, in amicalul cu Torpedo Kutaisi, dupa o prima repriza pe care a dominat-o aproape in totalitate.

Min. 45 – Parvulescu centreaza de pe stanga, Rusescu recentreaza cu capul, Adi Rocha reia din 6 metri, pe centrul portii, si portarul gruzinilor respinge cu un reflex formidabil.

Min. 41 – Adi Rocha patrunde frumos pe stanga, dar suteaza pe langa poarta.

Min. 37 – Pintilii vede primul cartonas galben al partidei pentru un fault dur.

Min. 35 Steaua – Torpedo 1-0. Rusescu a deschis scorul cu un sut imparabil de la 25 de metri.

Min. 33 – O actiune prelungita de atac a Stelei se incheie cu sutul lui Tibi Balan care este scos in extremis, de pe linia portii, de unul dintre fundasii gruzinilor. Mingea il depasise pe portarul lui Torpedo Kutaisi.

Min. 27 – Adi Rocha scapa spre poarta adversa, insa portarul gruzinilor iese si respinge in extremis.

Min. 23 – Shitshinava suteaza pe langa poarta lui Stanca.

Min. 19 – Nastasie centreaza de pe stanga, din corner, si Dumitras reia spectaculos, dar trimite mult peste poarta adversa. De altfel, mingea s-a dus intr-o padure aflata in spatele portii gruzine.

Min. 16 – Gruzinii au cea mai mare ocazie de pana acum. A fost un corner de pe dreapta, s-a reluat spre poarta si Stanca a respins in extremis.

Min. 12 – Steaua controleaza jocul in startul partidei, dar suprafata de joc pune mari probleme.

19.32 – Jucatorii de la Torpedo au avut lovitura de start a meciului. In Austria ploua torential, iar suprafata de joc este plin de apa.

19.30 – Meciul este intarziat din cauza unei furtuni care s-a abatut asupra Austriei in urma cu putin timp.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, care este la debut pe banca „ros-albastrilor”, incepe cu Stanca – Dumitras, Martinovic, Filip, Lupu – Tibi Balan, Pintilii, Nastasie, Parvulescu – Rusescu, Adi Rocha.

Torpedo Kutaisi, antrenata de Gia Geguchadze, incepe cu Migineishvili – Kvakhadze, Guruli, Rigava, Pirtskhalava – Bolkvadze, Tugushi, Chelidze, Grigalashvili – Shitshinava, Gigauri.

author avatar
Cristi Ionita
1.571 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger