AcasăSPORTSteaua, SPULBERATA de VfB: 1-5!!!

Steaua, SPULBERATA de VfB: 1-5!!!

Reprezentanta Romaniei in Europa League a fost invinsa, scor 1-5, de VfB Stuttgart, intr-un meci contand pentru etapa a 5-a a grupei E.
Nemtii au inceput furibund partida de pe National Arena si conduceau cu 4-0 dupa prima jumatate de ora. Golurile au fost marcate de Tasci (‘5), Harnik (’18), Sakai (’23) si Okazaki (’30). In tot acest interval, elevii lui Laurentiu Reghecampf s-au remarcat doar prin pasele gresite si protestele la adresa arbitrului. Repriza secunda a debutat tot in nota de dominare a oaspetilor, Okazaki reusind „dubla” in minutul 55. Golul lui Mihai Costea (’75) n-a contat decat pentru statistica, asteptata ofensiva „ros-albastra” fiind sublima prin absenta.

„Stiam ce ne asteapta cu VfB, i-am avertizat pe baieti si miercuri si joi, dar nu am reusit sa ne ridicam la nivelul lor. Este un esec usturator. Am jucat foarte prost, am jucat catastrofal”, a declarat dupa meci Laurentiu Reghecampf. „Nu stiau, saracii, nici cum ii cheama cu buletinul in mana! Nu e curaj ceea ce au facut stelistii, este inconstienta. Tactica a fost infecta. Toata saptamana, tactica Stelei au fost pungile cu lichidul galben”, a declarat Dumitru Dragomir.

Rezultatul de la Bucuresti, coroborat cu victoria danezilor de la FC Copenhaga in Norvegia, 2-1 pe terenul lui Molde, complica situatia Stelei in grupa E. Pentru a se califica in primavara europeana, romanii trebuie sa nu piarda in ultima etapa, cand se deplaseaza la Copenhaga. Un esec elimina trupa lui Reghecampf din Europa League.

Clasament

1. Steaua 10p 8-8

2. Stuttgart 8p 9-5

3. Copenhaga 7p 4-5

4. Molde 3p 5-8

author avatar
Laurentiu Teodorescu
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger