AcasăSPORTSteaua, SPULBERATA de VfB: 1-5!!!

Steaua, SPULBERATA de VfB: 1-5!!!

Reprezentanta Romaniei in Europa League a fost invinsa, scor 1-5, de VfB Stuttgart, intr-un meci contand pentru etapa a 5-a a grupei E.
Nemtii au inceput furibund partida de pe National Arena si conduceau cu 4-0 dupa prima jumatate de ora. Golurile au fost marcate de Tasci (‘5), Harnik (’18), Sakai (’23) si Okazaki (’30). In tot acest interval, elevii lui Laurentiu Reghecampf s-au remarcat doar prin pasele gresite si protestele la adresa arbitrului. Repriza secunda a debutat tot in nota de dominare a oaspetilor, Okazaki reusind „dubla” in minutul 55. Golul lui Mihai Costea (’75) n-a contat decat pentru statistica, asteptata ofensiva „ros-albastra” fiind sublima prin absenta.

„Stiam ce ne asteapta cu VfB, i-am avertizat pe baieti si miercuri si joi, dar nu am reusit sa ne ridicam la nivelul lor. Este un esec usturator. Am jucat foarte prost, am jucat catastrofal”, a declarat dupa meci Laurentiu Reghecampf. „Nu stiau, saracii, nici cum ii cheama cu buletinul in mana! Nu e curaj ceea ce au facut stelistii, este inconstienta. Tactica a fost infecta. Toata saptamana, tactica Stelei au fost pungile cu lichidul galben”, a declarat Dumitru Dragomir.

Rezultatul de la Bucuresti, coroborat cu victoria danezilor de la FC Copenhaga in Norvegia, 2-1 pe terenul lui Molde, complica situatia Stelei in grupa E. Pentru a se califica in primavara europeana, romanii trebuie sa nu piarda in ultima etapa, cand se deplaseaza la Copenhaga. Un esec elimina trupa lui Reghecampf din Europa League.

Clasament

1. Steaua 10p 8-8

2. Stuttgart 8p 9-5

3. Copenhaga 7p 4-5

4. Molde 3p 5-8

author avatar
Laurentiu Teodorescu
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger